Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ebből a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből a két keresetből ezt meg lehet oldani?

Figyelt kérdés

Párommal ketten nettó 270 ezer Ft-ot keresünk.

Igaz még párom is csak 2 éve dolgozik, én meg nemrég kezdtem el dolgozni. Albérletben lakunk Budapesten,de mellette szeretnénk elkezdeni lakásra is spórolni.

5 éven belül pedig szeretnénk babát is.

Szerintetek ennyi pénzből ezt meg lehet valósítani,hogy albérletet fizetjük,mellette gyűjtünk lakásra és gyereket is vállalunk?

Persze bízom benne, hogy pár év múlva ennél még többet fogunk keresni, mivel addigra már több tapasztalatunk lesz.

Ti ezt hogyan oldottátok meg?

Azért az is jó lenne, ha mindezek mellett azért maradna félretett pénzünk is és néha-néha el tudnánk menni szórakozni valahova (teaház,mozi stb.)

2014. márc. 18. 15:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nem lehet.

270 ezer forintnak a fele elmegy albérletre szerintem.Másik feléböl élni kell,szóval elég nehéz ebböl sporolni sajnos.

Nyilván lehet ezen azon sporolni de komolyab összeget nem lehet belöle meg sporolni szerintem

2014. márc. 18. 15:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es most írtam, hogy az albérletünk bérleti díjjal + rezsivel együtt 80.000 ft, ez nem tudom miért olyan hihetetlen.:)
2014. márc. 18. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Bocsánat hogy enyire tul becsülöm az albérletek árát:)

Helytöl,lakás nagyságátol meg stb hogy menyibe kerül az ára.

2014. márc. 18. 16:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Semmi baj nem történt.:)
2014. márc. 18. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Bp 68nm 2,5 szobás panellakás

rezsivel együtt 90-100e megvan :-)

am meg mi 3gyerekkel élünk albérletben

összkeresett: 450e

ebből kb 150-170e meg a takarékba :-)

szal 270e-ből simán el lehet tenni 100e-et ha ügyesek

2014. márc. 18. 18:06
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Mi 2 milliót spóroltunk és abból húztunk fel egy házat, annyi hogy volt telkünk.

5 év alatt szerintem önerőből nem lehet lakást venni, esetleg önerőnek gyűjteni hitelre.

Egy 10milliós hitel 20 évre havi 30 e Ft most, lehet hogy többet fizetsz vissza de havi 30 nem vág a földhöz es a sajátod lesz, nem úgy mint az albérlet.

2014. márc. 18. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Hitelt nem akarsz mert mi van ha elveszíted a munkád( pl. munkanélküli segély a köv. munkáig?), de albérletben maradsz . Mi van ha albérlet közben veszíted el? Nem ugyanaz? Csak bérleti díjat többet fizetsz....
2014. márc. 18. 18:24
 18/18 anonim ***** válasza:

leírom, nálunk hogy van. Pl. a legutolsó hónapunkat.

Én kapok 135.000 Ft-ot + 20.000 kafetériát. Kerekítve. Párom 100.000 Ft-ot hozott haza múlt hónapban.

Ebből az albérlet rezsivel együtt volt 73.000 Ft. Két telefon kb. 15.000 lesz, ez nagyon magas, most váltottunk, 1. hónap, utána 11.000 körül lesznek. UPC 8.000 Ft. Bedöglött a TV-nk sajnos, újat kellett venni, augusztusig 8.400 Ft. Férjem életbiztosítása: 10.500 körül van, neki a bérlet 9.500 Ft, + november óta fiztünk két LTP-t összesen 25.000 Ft összegben. összeadom:

73.000

11.000

15.000

8.000

8.400

10.500

9.500

25.000

Összesen 160.400 Ft.

Maradt durván 90.000 Ft kajára, kutyára, a párom hobbijára (decemberig lesz, kb. 8.000 Ft havonta), vásárlásra. Jelenleg a havi fizunkból 10.000 Ft van, és most fogom kapni a kafetériát. Az előzőt már elköltöttük :(

Viszont én 28-án már kapom a fizumat.

Van olyan hónap, amikor 120.000-t is kap a férjem, de olyan is, hogy 90-et, illetve nyilván van, amikor télen többet fizetünk, nyáron kevesebbet. Jónak hangzik, de ugye én megkapom hónap utolsó előtti munkanapján a fizumat. 100-at leveszek a kártyáról, nyári hónapban 90-et, bevásárolunk, ha kell, akkor ruha, kutya, stb, simán ott marad kb. 50-60 ezer a boltokban. Kb. 2 hét múlva kapja meg a férjem a fizuját, de mivel egy csomó mindent fizetünk, általában az enyémből is ki kell pótolni egy pár ezer forintból. Hónap közepére már spórolunk nagyon mindennel, a héten várom a kafetériámat is, hogy kaját vegyünk. Nem éhezünk, de lehetne jobb is. És sajnos tavaly mindketten táppénzen voltunk majdnem 2 hetet, annyira kevés lett a fizunk, hogy 3 számlával megcsúsztunk, egyet már behoztunk, de pl. a mostani fizumból is az előző havi számlát fizetjük be, ezért is marad olyan kevés, mire jön a férjemé. Összességében mire mindent kifizetünk, kb. 100.000 Ft marad, de kajára, tisztítószerekre, ruhákra, a kutyára, vagy akár egy szülinapra, karácsonyra már kicsit kevés főleg úgy, hogy ha hazautazunk a szüleihez, a vonatjegy 18.000 kettőnknek! :(

Úgyhogy igen, lehet spórolni, de nagyon nehezen, oda kell figyelni mindenre. Én a gyereket is bevállalnám, mert ha lakásra várunk, sosem lesz gyerek, de sajnos még nem sikerült! :( Remélem érthető volt, és hasznos, tudtam segíteni kicsit! :)

2014. márc. 19. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!