Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így marad?
58%-os. Ki és hol beszélt itt megcsalásról?
Ez egy anonim oldal, a kérdező kérdezett, mindenki leírta a véleményét.
De hogy ismeretlenül lebarmozzanak, azt kikérem magamnak.
Ha nem tetszik mások véleménye, azt kulturált formában is lehet közölni, de úgy tűnik te ezt nem tudod megtenni.
Te felháborodva kikéred magadnak, hogy arra buzdítsuk a csajt, hagyja el a férjét, mert nem fog megváltozni. Mondván ne ítélkezzünk. Hát te mit teszel? Lebarmozol, lek..vázol ismeretlen embereket. Ez nem ítélkezés???? Szállj magadba és gondolkozz el, ha képes vagy rá.
Hát kedves kérdező nincs biztosíték arra, hogy így marad. :(
Persze vannak emberek, akiknek sikerült végleg letenni, de ők komolyan akarták. A te férjed, mit mondott, miért akarja abbahagyni az ivást? Mert ez is fontos tényező.
Az én apukám nem volt aggreszív alkoholista, de ivott mindennap rendesen, az orvos megmondta neki, hogy ha nem hagyja abba, nem fogja megérni a gyerekei ballagását az ált. Iskolából. Megijedt és négy évig nem ivott, minta apa lett, igazi társa az anyukámnak. Aztán négy év után, a "drága haverok" újra bevezeték az ivás rejtelmeibe, és innentől már nem volt megállás. 42 évesen meghalt. A nővérem 13, én 11, az öcsém 5 éves volt.
az elsö két gyereknél csak "simán ivott"...?? zsák a foltját....gratulálok.
és nem, nem fog igy maradni.. valoszinüleg még csinál neked 2 gyereket és közben majd üt vág téged.
Ezt úgy értettem, hogy előtte nem ütött de látom sugárzik belőled az inteligencia!
És nem nem fog több gyereket CSINÁLNI(hogy a te szavaiddal éljek) ugyanis 2 hete egy nagyon súlyos betegés miatt kivették a méhem. Szóval kösz a bíztatást.
és neked az nem volt elég, hogy csak -simán ivott???? meg kellett várnod, hogy téged terhesen ütlegeljen???
és még véded??? na te se lehetsz különb! egyébként meg az ilyen embert, mint a te -aranypárod- ki kéne h.rélni a kezeit meg levágni, hogy ne tudjon terhes nöket verni!!!
gratulálok!!!
nagyon jo, hogy te ennyire -érzékeled a sugárzo inteligenciát :D
érzékelhetted volna akkoris, mikor hozzámentél egy alkoholistához, aki a terhességed alatt vert, és mégis szültél neki 3 gyereket :)
ahogy irtam is, zsák a foltját! cipeled csak be még párszor részegen a kapubol, ez kell neked, ez a TUTI!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!