Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez így marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így marad?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van. A férjem sokat ivott, néha kaptam pofonokat is, még terhesen is. Sokszor cipieltem be a kapu elől, töröltem a hányást stb. Viszont 3 hónapja nem iszik. És a kapcsolatunk teljesen jó lett. Szerintetek ez így marad?
2014. márc. 18. 11:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

58%-os. Ki és hol beszélt itt megcsalásról?

Ez egy anonim oldal, a kérdező kérdezett, mindenki leírta a véleményét.

De hogy ismeretlenül lebarmozzanak, azt kikérem magamnak.

Ha nem tetszik mások véleménye, azt kulturált formában is lehet közölni, de úgy tűnik te ezt nem tudod megtenni.

Te felháborodva kikéred magadnak, hogy arra buzdítsuk a csajt, hagyja el a férjét, mert nem fog megváltozni. Mondván ne ítélkezzünk. Hát te mit teszel? Lebarmozol, lek..vázol ismeretlen embereket. Ez nem ítélkezés???? Szállj magadba és gondolkozz el, ha képes vagy rá.

2014. márc. 18. 13:33
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
Elnézést , de én azokat cseszegetem , akik esélyt sem adnának ennek az embernek.Igaz , hogy terhes nőt megütni bűn, mondjuk ez kimaradt most nekem.Ez tényleg nehezen elnézhető a másiknak...Csak nem értem , hogy a nő is esetleg tett rá egy lapáttal vagy alapjáraton ilyen ez az ember, mert nem mind1 , hogy cukkolom a másikat vagy így nyit.És én igen nagyon is ellenzem azt , amikor egy ember inkább menekül egy kapcsolatból , minthogy megoldja.Ha már kapcsolatuk előtt is ivott és tudta mire vállalkozik , illetve a gyerek születése előtt nem lépett ebben az ügyben , akkor érthetetlen számomra.Viszont , ha mondjuk terhes volt már és utána kezdett el inni a pasi , az lehet , hogy érthető , mert mondjuk még nem volt kész gyerekvállalásra stb. és így pláne érthető , hogy a 3. terhességnél odacsapott...igaz így is beteg dolog...de így érthetőbb, mert ugye bele lett kényszerítve...az a gond , hogy egyártalán nem tudjuk a teljes hátteret , csak tippelgetünk...szóval én inkább innentől passzolok , amíg nem írja le a teljes storyt a kérdező...
2014. márc. 18. 13:45
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az, hogy ezek mind csak feltételezések. De amúgy én úgy gondolom, lehet, hogy bizonyos esetekben a nő az, aki provokál, de ennek akkor sem az a normális elintézési módja, hogy ütünk.... Szerintem.
2014. márc. 18. 13:59
 24/38 A kérdező kommentje:
úgy érzem én nem provokáltam soha, de nem is ez volt a kérdés. Szinte már megszoktam, hogy úgy jön haza. Ébredés után reflexből mentem ki a kapu elé és kerestem hol fekszik. A mai napig ez belémrögzült, sokszor kiindulok hajnalba, aztán utközbe leesik, hogy "csak nem csinálja megint"
2014. márc. 18. 14:11
 25/38 anonim ***** válasza:

Hát kedves kérdező nincs biztosíték arra, hogy így marad. :(

Persze vannak emberek, akiknek sikerült végleg letenni, de ők komolyan akarták. A te férjed, mit mondott, miért akarja abbahagyni az ivást? Mert ez is fontos tényező.

Az én apukám nem volt aggreszív alkoholista, de ivott mindennap rendesen, az orvos megmondta neki, hogy ha nem hagyja abba, nem fogja megérni a gyerekei ballagását az ált. Iskolából. Megijedt és négy évig nem ivott, minta apa lett, igazi társa az anyukámnak. Aztán négy év után, a "drága haverok" újra bevezeték az ivás rejtelmeibe, és innentől már nem volt megállás. 42 évesen meghalt. A nővérem 13, én 11, az öcsém 5 éves volt.

2014. márc. 18. 15:07
 26/38 anonim ***** válasza:

az elsö két gyereknél csak "simán ivott"...?? zsák a foltját....gratulálok.

és nem, nem fog igy maradni.. valoszinüleg még csinál neked 2 gyereket és közben majd üt vág téged.

2014. márc. 18. 15:21
 27/38 A kérdező kommentje:

Ezt úgy értettem, hogy előtte nem ütött de látom sugárzik belőled az inteligencia!

És nem nem fog több gyereket CSINÁLNI(hogy a te szavaiddal éljek) ugyanis 2 hete egy nagyon súlyos betegés miatt kivették a méhem. Szóval kösz a bíztatást.

2014. márc. 18. 15:43
 28/38 anonim ***** válasza:

és neked az nem volt elég, hogy csak -simán ivott???? meg kellett várnod, hogy téged terhesen ütlegeljen???

és még véded??? na te se lehetsz különb! egyébként meg az ilyen embert, mint a te -aranypárod- ki kéne h.rélni a kezeit meg levágni, hogy ne tudjon terhes nöket verni!!!

gratulálok!!!

2014. márc. 18. 15:47
 29/38 A kérdező kommentje:
Megintcsak sugárzik belőled az inteligencia, azt hiszem énis gratulálhatok neked.
2014. márc. 18. 16:09
 30/38 anonim ***** válasza:

nagyon jo, hogy te ennyire -érzékeled a sugárzo inteligenciát :D

érzékelhetted volna akkoris, mikor hozzámentél egy alkoholistához, aki a terhességed alatt vert, és mégis szültél neki 3 gyereket :)

ahogy irtam is, zsák a foltját! cipeled csak be még párszor részegen a kapubol, ez kell neked, ez a TUTI!!! :D

2014. márc. 18. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!