Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez így marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így marad?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van. A férjem sokat ivott, néha kaptam pofonokat is, még terhesen is. Sokszor cipieltem be a kapu elől, töröltem a hányást stb. Viszont 3 hónapja nem iszik. És a kapcsolatunk teljesen jó lett. Szerintetek ez így marad?
2014. márc. 18. 11:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
#9 Az ultimátum, nem mandátum....
2014. márc. 18. 12:25
 12/38 anonim ***** válasza:
Mi ezt nem tudhatjuk előre,de szerintem idővel minden visszatérne a régi kerékvágásba.
2014. márc. 18. 12:25
 13/38 anonim ***** válasza:
És a verés mögött mi állhat? Mi az, ami indokolttá teszi? Ha már így lek..vázol, lero..hadtozol minket?
2014. márc. 18. 12:52
 14/38 anonim ***** válasza:
0%
Okoska előbb írtam alkoholizmus mögött valami nagyobb lelki probléma állhat , ami agresszivitást válhat ki , erre az alkohol csak plusszba hozzátesz.Teszem fel elveszted a munkahelyed a párod pedig nem megértően azt mondja , hogy huh , sajnálom , de segítek neked, keresünk másik állást , hanem azt , hogy , de egy bamba ember vagy , mi az , hogy kirúgtak , honnan lesz pénz elegem van belőled , nekem így már nem is kellesz...stb...te mit szólsz válaszul , azt , hogy nagyon szeretlek édesem...?Nem azt , hogy megértőbb is lehetne , és nagyon undorító dolog , hogy pl munkahelyhez köti a szerelmet...?Ez csak 1 példa volt...
2014. márc. 18. 12:56
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog így maradni. Minek szültél 3 gyereket egy ilyen embernek?
2014. márc. 18. 12:59
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
Ja hozzáteszem , egyes embereknél olyan feszültséget vált ki a megfelelésvágy a partner iránt , hogyha nem tudja teljesíteni agresszív lesz...szerintem te is így lennél ezzel , ha a párod olyan dolgot várna el amit nem tudsz teljesíteni , te is fusztrálttá válnál , hogy nem tudod megoldani a helyzetet és mindennap csak a leszeszéseket kapod ,van pár lehetőség : vagy megoldjátok együtt közösen(mind a ketten partnereknek kell lennetek a probléma megoldásában összedolgozva) , feladod , vagy elhajtod a párod , hogy menjen olyanhoz , aki tudja teljesíteni...na most vagy megoldják az alkoholizmus problémát együtt , vagy iszik tovább és lek*ik mindent , és mindenkit , vagy lelép a nő...én személy szerint először az elsőt próbálnám meg...megbeszélni , hogy mi vezetett idáig , miért , hogyan , és , hogy mit lehet ellene tenni , ha tényleg nem megy , akkor a különélet...de szerintem megérdemelne egy esélyt...csak sok nő/férfi/pár túl lusta megoldani és átbeszélni a dolgokat...
2014. márc. 18. 13:02
 17/38 anonim ***** válasza:
Okoska 1. jelentkezik. Hát okoskám, biztosan nem verem meg....
2014. márc. 18. 13:07
 18/38 anonim ***** válasza:
58 százalék, te mindig ilyen primitív és agresszív voltál, vagy csak lesüllyedtél a drogos párod szintjére..?
2014. márc. 18. 13:11
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Csak az ilyen undorító emberek tudnak felidegesíteni , akik tökéletesnek hiszik magukat , mintha sosem hibáztak volna , esélyt nem adva másnak , hogy esetleg jóvá tegye az elkövetett "bűnét"...Ítélkeztek , közben jogotok nincs hozzá...Írkáltok össze-vissza , de ha a ti párotok írna ki ide valamit , ami neki nem tetszik bennetek , pedig ti azt nagyon is normális dolognak találnátok , viszont mások is és azt írnák , hogy dobd ki keress mást...lehet másként goldolkoznátok...Másrészt semmi nem tudtunk meg , hogy a férfi már megismerkedésük előtt is ivott , vagy csak azóta... , mert az sem mindegy...Remélem veletek kegyesebb lesz az élet és a társadalom , ha hibát követtek el...habár ugyanezt érdemelnétek , hogy ne kapjatok esélyt jóvá tenni.
2014. márc. 18. 13:20
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy olyan ember, aki megüt egy nőt, pláne egy TERHES nőt, az NE kapjon esélyt arra, hogy jóvátegye... Ez van. Különbözünk, különböznek az elvárásaink is. Nem egy alkoholista volt a családunkban, közülük több agresszív is. Volt olyan, aki úgy megagyalta a feleségét, mert nem várta meleg vacsorával haza hajnali kettőkor a kocsmából, hogy kórházba került, eltört az arccsontja. Az is egy pofonnal kezdődött és rengeteg ígérettel. Mutatott rá hajlandóságot, hogy megváltozik, aztán egy este beesett a kocsmába és otthon minden komoly indok nélkül péppé veri az asszonyt. Sajnos nem csak egy ilyen példám van a közvetlen környezetemből. Hát köszönöm nem.

Az alkoholizmus egy dolog, az agresszivitás pedig másik. Ha kezet emelne rám a párom, főleg úgy hogy az ő gyerekét várom, nincs SEMMI olyan indok, ami visszatartana attól, hogy AZONNAL elhagyjam. Ha nem lenne agresszív alkohol hatására és látnám rajta a hajlandóságot a változásra, akkor osztom a véleményedet kedves 58%-os válaszoló és foggal körömmel harcolnék azért, hogy ketten együtt letudjuk győzni a problémát és megtudjuk oldani azt.

2014. márc. 18. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!