Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így marad?
Terhes nőt felpofozni?
Anyukám, beleszültél 3 gyereket a tutiba...
Ja, addig így fog minden maradni, amíg egyszer be nem téved a kocsmába megint. Aki egy terhes nőt képes megütni, az képes lesz bántalmazni a gyerekeit is probléma nélkül. Én a helyedben amint ismét megemeli a poharat, úgy otthagynám mint a huzat, ha már ennyi nem volt még elég.
Az alkoholizmus egy betegség, ami nem gyógyítható csettintésre. Csak egy példa: az én nagypapám is hasonló kaliber volt, mint a férjed, leszokott, nem ivott majdnem 30 évig. Aztán töményen a pohár fenekére nézett ismét és ez is lett a veszte öregkorára. Egy szenvedély betegnek, egy alkoholistának mindig ott lesz a kísértés, amit vagy megtud állni, vagy nem. Persze be lehet magyarázni, hogy ő nem is annyira alkoholista blabla... De ha ez önmagában agresszivitással társul, akkor pláne menekülnék mellőle messzire.
Általában nem szokott így lenni. Amúgy a 3 hónap még édeskevés. Azt szokták mondani, ha 1 évig nem iszik, akkor tekinthető egy alkoholista gyógyultnak. De én inkább abban hiszek, hogy lehet ez bármennyi idő, az alkoholista ember (ha valami miatt úgy alakul az élete) akár évek múlva is a pohár után nyúlhat.
Amúgy sajnállak, ha te ezek után még bízol abban, hogy minden jóra fog fordulni, sajnos rengeteg ilyen helyzetben lévő nő hiszi azt a végletekig, hogy egyszer megváltozik. Általában viszont nem. Arra figyelj, hogy a saját életedet, boldogságodat kockára teheted, azt csinálsz, amit akarsz, de a 3 gyerekedét NEM!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!