Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez így marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így marad?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van. A férjem sokat ivott, néha kaptam pofonokat is, még terhesen is. Sokszor cipieltem be a kapu elől, töröltem a hányást stb. Viszont 3 hónapja nem iszik. És a kapcsolatunk teljesen jó lett. Szerintetek ez így marad?
2014. márc. 18. 11:40
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
79%

Terhes nőt felpofozni?

Anyukám, beleszültél 3 gyereket a tutiba...

2014. márc. 18. 11:43
 2/38 anonim ***** válasza:
96%
MINEK szültél neki gyereket?
 3/38 A kérdező kommentje:
Az első és második gyereknél csak simán ivott. A harmadiknál ütött csak meg.
 4/38 anonim ***** válasza:
90%
ja értétek csak simán ivott..
2014. márc. 18. 11:44
 5/38 A kérdező kommentje:
Nem azt volt a kérdésem, hogy jól tettem e. Megköszönném ha a kérdésre válaszolnátok. Köszi.
2014. márc. 18. 11:44
 6/38 anonim ***** válasza:
Igen, ezentúl egy kortyot sem fog inni, és minden rendben lesz.
2014. márc. 18. 11:53
 7/38 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet tudni előre. Lehet, hogy végleg leszokott az ivásról. Lehet, hogy csak egy ideig lesz így. Honnan tudjuk?
2014. márc. 18. 12:07
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Ja, addig így fog minden maradni, amíg egyszer be nem téved a kocsmába megint. Aki egy terhes nőt képes megütni, az képes lesz bántalmazni a gyerekeit is probléma nélkül. Én a helyedben amint ismét megemeli a poharat, úgy otthagynám mint a huzat, ha már ennyi nem volt még elég.

Az alkoholizmus egy betegség, ami nem gyógyítható csettintésre. Csak egy példa: az én nagypapám is hasonló kaliber volt, mint a férjed, leszokott, nem ivott majdnem 30 évig. Aztán töményen a pohár fenekére nézett ismét és ez is lett a veszte öregkorára. Egy szenvedély betegnek, egy alkoholistának mindig ott lesz a kísértés, amit vagy megtud állni, vagy nem. Persze be lehet magyarázni, hogy ő nem is annyira alkoholista blabla... De ha ez önmagában agresszivitással társul, akkor pláne menekülnék mellőle messzire.

2014. márc. 18. 12:10
 9/38 anonim ***** válasza:
18%
De bunkók vagytok , amúgy ki tudja ezt csak ő érzi meddig bírja pia nélkül...Nagy esély van rá , hogy nagyobb stresszhelyzetben hozzányúl és visszaszokik...Adj neki mandátumot!Ha hozzányúl a piához gyermekelhelyezési pert indítasz és úgy is neked ítélik , mert ő aktív alkoholista ami még agresszivitással is jár , vagy elmegy elvonóra...(Ismerős szitu , nekem párom drogos volt , nem tudtam róla mikor jártunk , de sejtettem , besikerült egy baba , megmondtam neki , hogy ha én megszülöm a gyereket nem lesz szüksége egy drogos szégyellnivaló apucira , nehezen , de 1-2 hét őrlődés után belement , hogy segítséget kérjen , mára lassan 3 gyermekes boldog család vagyunk , akik néha 1 félévben megisznak 1 citromos sört , illetve szilveszterkor pezsiznek , ezenkívül semmi más káros dolog.:)
2014. márc. 18. 12:16
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem szokott így lenni. Amúgy a 3 hónap még édeskevés. Azt szokták mondani, ha 1 évig nem iszik, akkor tekinthető egy alkoholista gyógyultnak. De én inkább abban hiszek, hogy lehet ez bármennyi idő, az alkoholista ember (ha valami miatt úgy alakul az élete) akár évek múlva is a pohár után nyúlhat.

Amúgy sajnállak, ha te ezek után még bízol abban, hogy minden jóra fog fordulni, sajnos rengeteg ilyen helyzetben lévő nő hiszi azt a végletekig, hogy egyszer megváltozik. Általában viszont nem. Arra figyelj, hogy a saját életedet, boldogságodat kockára teheted, azt csinálsz, amit akarsz, de a 3 gyerekedét NEM!!!!!!

2014. márc. 18. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!