Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rossz feleség vagyok amiért nem engedem, hogy a párom kiszívja a nyakam?
Figyelt kérdés
A párom minden áron ki akarja szívni a nyakam, de én nem akarom mivel azt látnák a munkahelyemen is. Ezért folyton duzzog, milyen gyerekes viselkedés ez?2014. márc. 17. 17:29
11/17 anonim válasza:
Ez tényleg elég gyerekes viselkedés a férjedtől.
12/17 anonim válasza:
Á!
Most már tudom, hogy miért van sál a légikisasszonyokon...
13/17 anonim válasza:
akkor most ki fogok lógni, de szerintem ez annyira nem nagy szám, ha erre vágyna megengedném, aztán felvennék valami garbót, sál stb.
14/17 anonim válasza:
Már riniként isncikinektartottam a kiszíott nyakat..
Lehet úgy is csinali, hgy ne legyen nyoma..
Ha nagyon olyat akar, akkor ahol nem látszik..
Nem nem ezen múlik milyen eleség vagy..
De nem értem e milyen "perverzió" a férjednél..
Meg akar jelölni? Vagy mi
Gyerekes tőle , igen
15/17 anonim válasza:
Tiniként is cikinek tartottam..
Bocsi
16/17 anonim válasza:
Miért jó neki az, ami neked rossz? A páromnak ez csak kb. egyszer merült fel, hogy szeretné, én meg mondtam, hogy én nem szeretném, és meg van beszélve. Akit szeret az ember, annak örömet akar okozni, nem pedig rossz érzéseket.
17/17 anonim válasza:
Talán kevésbé lenne haszontalan a válaszom, ha azt írtam volna inkább:
Egy harmonikus kapcsolatban ami az egyik félnek rossz, a másiknak meg jó, az a választandó.
?? Miért kaptam nulla %-ot?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!