Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rossz feleség vagyok amiért nem engedem, hogy a párom kiszívja a nyakam?
Amennyiben a párod 15 éves, akkor még érthetö a kivánsága, egyébként nem.
Szerintem kiszívni valakinek a nyakát kimondottan bunkó dolog, értelme nincs, csak a másikat hozza kellemetlen helyzetbe.
Egy ismerösömnek majdnem az állásába került, mert nem mehet munkába ilyen állapotban.
Jesszus, de gyerekes!
16 voltam mikor kiszivta az akkori baratom a nyakam... Tavasszal salat hordtam vegig...
Neem vagy rossz feleseg...
Ne haragudj, de szerintem ez nem normalis. Hany eves a parod, 15?
Szivd ki elobb te az o nyakat, aztan meglatjuk, o mennyire buszken fogja viselni a nyomat..
Ó, nekem vicces volt, elmentünk egy péntek este gokartozni, ütköztem, a biztonsági öv foltban megütötte/megégette a nyakamat. Pont úgy nézett ki, mintha durván kiszívták volna.
Élmény volt hétfőn bemenni dolgozni... Főnökömön láttam, hogy méreget, de nem szólt - én külön nem akartam magyarázkodni, csak gyanússá tett volna.
Végül a kollégák között kezdtem el mesélni, bízva a folyosói pletykában - szerencsére működött, visszajutott a főnökhöz a baleset híre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!