Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mi miatt nézel fel a házastársadra és ő mi miatt rád?
Nálunk nincs ilyen. Akkor a mi kapcsolatunk nem jó?
Úgy szeretjük egymást, ahogy vagyunk. Van nála gazdagabb, magasabb, szexibb pasi, de nekem ő kell.
Ebben lehet valami amúgy, legalábbis rám vonatkoztatva. A páromra felnézek, mert nagyon okos, érdeklődő, művelt, kitartó plusz határozott, de törődő (azaz nem nyámnyila, de nem is bunkó).
Az más kérdés, hogy bennem mit tart különlegesnek... nekem azt szokta mondani, hogy azt szereti bennem, hogy érdeklődő vagyok és aranyos.
én a férjemre azért nézek fel többek között, mert informatikusként olyan problémákat old meg munkája közben, amikről nekem fogalmam sincs és emiatt nagyon okosnak tartom.
Ő azt szokta felemlegetni, h nagyon kifejlett a szépérzékem és harmonikus közeget teremtettem a lakásunkból
Én azért csodálom, mert orvos (vagyis lesz, de már az utolsó 100 m en van)...Egyáltalán nem a presztízs miatt, mint legtöbben. Csodálom azokat a dolgokat, amiket megtanult és tud...csodálom a kitartását, mert már sok-sok éve tanul...ilyenek. Ezen túlmenően türelmes és nagyon szeret engem, akkor is mikor "nem érdemlem meg"...csodálom, ahogy szereti a családját, a húgát...
Amit bennem szeret? nos, azt mondja értem az emberek nyelvét, nálunk én vagyok a kommunikáció felelős :))) még biztosan vannak dolgok, ha nem már rég nem lennénk együtt...
Azt hiszem nekem a "felnézek rá" kifejezest mást jelent.
Mert amiket felsorotatok fontosak neke, tsiztelem értük szeretem miatta, de hogy fel nem nézek rá az biztos.
Tehát ha munkahelyet váltana miattunk, akkor értekelném, és nagyon jól esne. Ha valami olyat tesz, büszke vagyok rá.
Nekema. Felnézés ennél sokal többet/ inkább mást jelent, és egy olyan ember iránt nem tudom érezni, akit szeretek.
Mert a kettő nálam üti egymást.
Én azért nézek fel a férjemre főleg, mert magas :) De tényleg, nekem ez valamiért nagyon fontos. Azonkívül nagyon okos (de tényleg), amivel lenyűgöz a mai napig. Őszinte, tiszta szívű, jó szándékú, de ugyanakkor karakán. Egy nemes lélek, na :) Az áltagnál jóval többet tesz a közért, ez mondjuk már kicsit zavar, mert 2 pici gyerekünk van, de neki a segíteni akarás lételeme, kár emberekről, természetről, fontos ügyről van szó. Ja, és ahogy dobol, attól is megdobban a szívem még mindig :)
Hogy bennem mit tart jónak, csak sejtem, mert nem emelget ki dolgokat, talán, hogy értem a furcsa humorát, sőt, kimondottan szeretem :) Meg hogy szültem 2 gyönyörű gyermeket tőle. Meg szépnek tart még mindig, pedig rég túl vagyok a fénykoron...
Egyrészt mert szorgalmas, talpraesett, kitartó, okos, ügyes, bár sok mindenben nem értünk egyet. És nem utolsó sorban mert 193 cm magas. :D
Hogy ő miért néz fel rám, nem tudom, de megkérdezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!