Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged milyen érzés fog el, ha...

Téged milyen érzés fog el, ha látsz egy felnőtt embert sírni? Főleg férfit. Hogy nézel utána rá?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem nézek rá máshogy. Talán ha az örömtől sír.
2010. dec. 5. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Hogyhogy milyen? Ha hozzám közelálló akkor sajnálom, ha nem akkor nem érdekel. Ez hülyeség, hogy a férfiak nem sírhatnak. Ők is ugyanúgy tudnak érezni. És jobb is ha kiadják magukból...
2010. dec. 5. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Hogy nézel rá utána... ilyen hülyeséget. amelyik férfi nem sír ha kell, vagy depressziós lesz, vagy pszichopata
2010. dec. 5. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Most erről eszembe jutott a tegnap esti X-faktor párbaj,és ahogy Vastag Csaba sírt!Én vele együtt sírtam!

Miért kellene különbséget tenni egy síró nő,és egy síró férfi között?Ha fáj valami akkor ugyan úgy fáj mindkét nemnek,és persze ez az örömkönnyekre is igaz!A volt férjem is sírt mikor megszületett a kislányunk!Aranyos volt! :)

2010. dec. 5. 18:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ha egy férfi sír.Bár apukámat sohasem láttam sírni, mert ő mindig belülről emésztette magát. az még rosszabb. Tegnap V. Csaba is sírt a testvéréért az x-faktorba, és majdnem én is elkezdtem sírni, úgy meghatódtam:)
2010. dec. 5. 18:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általában szimpatikus, ha vki fel meri vállalni az érzelmeit (mondjuk sírás és írás között is van kbség, és a hisztis bőgést kifejezetten taszítónak látom egy pasinál).
2010. dec. 5. 18:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen hallottam egy értekezést a férfiak "nem sírásáról". Az orvos szerint nagyon helytelen arra nevelni a kisfiúkat,hogy egy férfinek nem szabad sírni. Ha ugyanis nem vezetik le a bennük levő feszültséget,az vezethet infarktushoz is. A férfiak is ugyanolyan érző emberek,mint a nők. Legfeljebb nem sírnak minden apróságon.
2010. dec. 5. 18:14
 8/13 anonim válasza:

tnap én is együtt sírtam Vastag Csabival!:(

amugy a Children of Distance-nak van egy számába az a sírásról, ha az élet iskola akkor ez az érző ember jegye!és az élet pedig iskola...

2010. dec. 5. 18:24
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Én mindennap látok sírni férfiakat és nőket is, nem érzek semmi különöset!

Az APEH behajtási csoporján dolgozom...

:D

2010. dec. 5. 18:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szégyellnivaló nincs abban,ha egy férfi sír,ők is ugyanolyan érző lények,mint mi nők.Nekem szimpatikus,ha egy férfi meri vállalni a könnyeit.Vastag Csabihoz visszatérve,nagyon megható volt amikor az öccse nyakába borulva szinte már zokogott,és én is Csabival együtt sírtam.Ettől ő nem lesz kevesebb,sőt inkább több!:)
2010. dec. 5. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!