Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a férjetek aki a falu orvosa azt mondja hogy ne égessem őt azzal, hogy turkaloban vasarolok ruhakat? Ez miert egő és mit mondjak neki? esetleg ha bemennek a varosba ott nem ismer mindenki

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 22:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
off: hogyhogy mindegyik válasz le lett pontozva? Nem értem. :D
2014. márc. 10. 23:12
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Először is a férjed enyhén fenn hordja az orrát.

Nem kell lenézni a turit mert ott nem a csórók levetett, leharcolt darabjait árulják, hanem a finnyás angolok meg nyugatiak kb. ötször hordott és megunt cuccait árulják. Arról nem is beszélve, hogy néha drága, márkás dolgokat is ki lehet fogni. A turis pólóim ezerszer jobban bírják a mosást, mint a drágább bolti dolgaim.

Nem csak a csórók járnak turiba! A szomszédomban egy fiatal, huszonéves, diplomás, tipp-topp manikűrözött csajszi lakik negyedmillás fizuval, belvárosi-puccos irodai melóval.

Ő is turizik nem is akármilyen cumókat és dolgozni is jár benne!

A párja üzletkötő hasonló fizuval és még egyszer sem akadt ki azon, hogy a fiatal, csini barátnője turis cuccokban jár.Ügyesen kombinálja az egy-két drágább darabot a turis dolgokkal. A párjának is leakasztott már 1-2 márkásabb pólót fillérekért.

Nincs ráírva a ruhára honnan van ha nem pletyizett volna az öregasszony a férjed sose találta volna ki, hol vetted a cuccot.

Én tavaly nyáron turkáltam nagyon szép, divatos pezsgő-nádszín selyem blúzt meg egy fekete szoknyát. Abban mentem állásinterjúra. A nő megjegyezte, milyen csinos vagyok. Elmondta, hogy manapság már nem veszik a fáradságot, hogy kulturáltan jelenjenek meg egy interjún. Magamban jót mosolyogtam mert a turis cuccok voltak rajtam.

Talán megmutathatod a kommenteket a férjednek. Szerintem a fél falu turizik ez tuti. A diplomások is! Igen!

Örüljön neki, hogy odafigyelsz a pénzre mert elszórhatnád a havi kosztpénzt is semmivel sem jobb cuccokra.

2014. márc. 10. 23:19
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
Itt nem erről van szó. A férjed büszke rá, h nem vagytok rászorulva a turkálóra és meg tudja neked (a családnak) adni azt, h ne mások levetett cuccait viseld. Ez presztízs-szimbólum. Én nem másznék bele pár tízezer ft miatt a büszkeségébe, főleg, ha nem érzi meg a családi költségvetés. (Nekem is volt egy időszak, míg a páromat bántotta, de uúgy megvesszük nekem is a plázás ruhákat, aztán mikor van kedvem/időm, akkor turkálok. Főleg bébicuccokat ;-) )
2014. márc. 11. 03:38
 14/21 anonim ***** válasza:
37%

"Tudod, az orvosok egy külön fajnak képzelik magukat. Beképzelt a többségük, de nagyon."

A külön faj igaz, mert aki ebben a Magyarország nevű putriban képes orvosként zéró fizetésért dolgozni az minimum elmebeteg, amikor nyugaton minimum tízszer enyit kereshetne. De mi marhák itthon maradunk és pátyolgatjuk, a tipikus bunkó, tiszteletlen magyar beteget.

VISZONT a kérdező férje egy elég nagy marha. Én orvostanhallgató vagyok, és sem nekem sem a csoporttársaimnak nem okoz gondot turkálóban vásárolni. Tényleg ki lehet fogni marha jó cuccokat.

2014. márc. 11. 09:59
 15/21 anonim ***** válasza:
35%

A férjednek igaza van, orvosfeleség vagy, ne turizz!

Ő viszont akkor virítsa a lóvét, hogy vásárolhass a Mangóban...

2014. márc. 11. 10:09
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ne foglalkozz azzal, amit a férjed mond.

Anyum élettársa is turkálóban szokott vásárolni magának ruhákat, anyum meg csak márkás üzletekben és egyáltalán nem néz ki a párja szakattabbnak vagy valami, meg nem mondanád, hogy turkálóban vásárolt. Meg Ő ezekben a 200 ft-os boltokba szokott menni és simán kifog márkás felsőket amin még rajta van a cetli is és 1x nem volt használva.

Jah és azt hozzáteszem anyum azért elég márkás és drága boltokban vásárol és 1x nem mondta a párjának, hogy ne égesse már stb mert nincs is oka rá.

Nem hinném, hogy olyan szakadtan öltözködnél, hogy szégyellnie kelljen és mi a francnak ad teljesen idegen emberek véleményére? Nekem nem tetszik a férjednek ez a kijelentése.

2014. márc. 11. 10:28
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

Na ez meg ki vásároljon, ki ne turkálóban...

Ha tudnátok hány olyan magyar celeb van, aki turkálóban vásárol... Azért mert orvos felesége, miért ne mehetne be néha oda vásárolni?

2014. márc. 11. 10:32
 18/21 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem miért pontoznak le mindenkit, de aki megteszi legalább kinyithatná a kis pofáját.

Amúgy egyrészt, a férjed több szempontból is gáz. Egyrészt kategorizálni az embereket "szintekre" nem épp etikus dolog, főleg orvosként. Másrészt, ha mégis ezt teszi, és szerinte egy "alacsonyabb" szinten van a másik fél, akkor ő miben lenne jobb? Semmiben, tekintve hogy buta emberek véleményére ad.

Amúgy meg elmagyaráznám neki, hogy a turkálóban is meg lehet találni ugyanazokat a ruhákat, amiket boltban 10x annyiért, és semmiben nem különb. Bár én a helyedben jól le is cseszném, hogy akkor szerinte te igénytelennek nézel ki? Végső esetben meg mondhatod azt, hogy oké, akkor most pár hónapig elverem az összes pénzt ruhára, mindjárt másképp fogja látni a helyzetet.

2014. márc. 11. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
A"tipikus bunkó tiszteletlen beteget"Hát kérem el lehet ballagni nyugatra vagy bárhová.A világon nincs még akkora bunkó orvos társadalom mint itt.Jobban is járnánk valami beduhin dokikkal akik ember számba veszik a "tipikus bunkó magyar beteget!Még ha úgy kellene el táncolni is mi a panaszunk.Nem úgy néznének ránk"Mi a Q-va anyádnak jöttél ide,a rejtvényfejtős délutáni rendelésem megzavarva"ha nem lennének betegek igen éhen döglenének a nagy képű bunkó orvosok!Azért ha megtömik a zsebek a pofátlan betegek az jó mi??
2014. márc. 11. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:

13-aska legközelebb nézze meg a plázában a ruha címkéjén a gyártási helyet. 10 esetben 7 biztosan keleti ország lesz.

4-5 éve trükköznek már a nyugati gyárak, mert hiába Kínában, Indiában, Bangladesben, Pakisztánban, Törökországban, Tajvanban vagy Vietnámban varratnak fillérekért, simán belevarratják a ruhába a "Made in Italy" és hasonló címkéket.

Élő példa a Converse: elvitte Kínába a gyártást Amerikából; meg is látszik, hogy romlott a minőség, de a sok rátarti (főleg kelet-európai) paraszt ugyanúgy megveszi drágán.

Dolgoztam ilyen holmikat ellenőrző szervnél, úgyhogy ismerem az iparágat.

2014. márc. 15. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!