Minimum hány fős az a falu, ahol mindenki mindenki ismer?
fúú hát amikor én még falun laktam ott 3000 ember élt és azt mondtuk, hogy mindenki ismer mindenkit
de ez azért nálunk túlzás volt kicsit
a mi falunkban 2500 körül lakunk, hát elég idegesítő, de mindenki tudja ki vagyok- képzeled, hogy amikor elindultam 10 évesen boltba, mindenki a nevemen szólított, majdnem frászt kaptam mindig. Igaz, arcról én is sok mindenkit ismerek, rólam is tudják ki vagyok. Általában a felnőttek, idősebbek ismerik egymást, azért a gyerekek nem tudják mindnekiről kicsoda. DE. Ha mész az utcán, és nem vagy tuskó, köszönsz minden szembejövőnek. Ez alapszabály.
Amúgy meg kb a mamám még olyanokat is tud, hogy ki hány malackát vett, mikor megy déli pihenőt tartani, mikor mos fogat stb. Komolyan...xdd időnként már nevetséges mikre nem pazarolnak memóriát a falusiak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!