Miért utálja mindenki az Emokat?
Azért valljuk be, nem túl férfias egy 16-18 éves 40 kg-os fiú, aki még festi is magát, vasalja a haját, és óriási világfájdalommal rendelkezik. Legtöbbször csak egy divatot utánoznak, mivel fogalmuk sincs még az élet dolgairól.
Tulajdonképpen csak anatómiailag férfiak.
Próbáld meg egy kicsit kívülről szemlélni a dolgot. Nézz utána, milyen képet fest(ett) az emokról a média: mi ment a TV-ben, mit írnak az újságok. Fura ruhák, lányos fiúk, fiús lányok, homoszexualitás, lázadás (oké, ez nem új), AFC, Tokio Hotel, depresszió, világfájdalom, öncsonkítás - lehetőleg mindezt egy divathóbort miatt. Lehet, hogy ennek a 90%-a emeletes baromság, de ez az, amit az átlag ember a TV-ben lát, az újságban olvas és úgy ahogy van el is hiszi és persze ez alapján ítél meg. Elég jó magyarázat?
Egyébként meg kinek a pap, kinek a paplan. De igazad van, ettől függetlenül lehetnének toleránsabbak az emberek. Viszont ha már itt tartunk: a párom a szőrösebb a sokévi átlagnál (és igen, vonzónak találom). Szerinted nekem hogy esett az előző csípős megjegyzésed?
Tőlem távol áll az utálat, engem úgy neveltek, hogy legyek toleráns és elfogadó. Az "emókat" sem utálom, csak az nem szimpatikus bennük, hogy tizenéves létükre, ahelyett, hogy élveznék az életet és kihasználnák, hogy gyerekek, eljátsszák a mártírt. Biztosan vannak olyanok, akiknek tényleg nehezebb a sorsuk, de a legtöbb átlagos kiskamasznak normális élete van, akkor meg miért kell "pózerkedni"?? Persze ez életkori sajátosság, majd kinövik. De pl. ez sem mindenkire vonatkozik, mert én meg 14 évesen lettem árva és mégis a sportba menekültem, nem pedig az érvágásba meg a hajfestésbe.
Összességében az a véleményem, hogy egy tizenéves legyen gyerek, ne pedig egy halálmadár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!