Miért utálja mindenki az Emokat?
te cuki! szerintem NEM utálják az EMOkat
- és ez az ő legnagyobb világfájdalmuk is egyben
Csak egy jópofa humor volt az előző válaszoló részéről. Nem kell úgy felfortyanni minden cukiságon :)
Amiért nem szeretem az Emokat:
Mindig szomorúságot sugároznak. Az öltözködésükkel, a viselkedésükkel és lehangol a társaságuk. Ha valaki gyászol azt természetesen nem rakom ki az ablakon, de az gyászol és nem Emo.
az emonak egyik szeme sír,
a másik haj
Vannak olyanok, akik nem álltak kétszer sorba, amikor a humorérzéket osztották.
Köszönöm az értékelést.
Mert mondjuk állandóan valami apró (esetek kis részében ténylehg súlyos) dolgon akadnak fenn és ezt fújják fel a 100-szorosára .Egyszerűen hisztisek?A legtöbb ember pedig nem szereti a hisztit.
Hát meg ot van maga a züllötség is.Lehet engem médiabábnak nevezni (anak ellenére hogy már 2 éve nem nézek tv-t) de én még nem láttam nem energiaitalt ivó,alkoholizáló,füvező,cigiző emót.Mindedjik ezt csinálta edig,még ha csak egy másodpercre is láttam.Aztán ott vanak az ilyen közelebbi ismeretségben álló emók.Például volt emó osztálytársam.8-ig "élvezhettem" a társaságát és volt időm eléggé kialakítani egy képet.Az jöt le róla hogy elsősorban,minden intuíció,kreativitás,értelem,motiváció és fantázia hiányzott belőle.Egyszerűen egy 50 kg-os húsdarab volt akinek állandóan csak a fülhalgató zúgott a fülében.Semmi olyan tulajdonsága nem volt ami miatt megérdemelte volna a Homo Sapiens nevet (a sapiens azt jelenti hogy gondolkodó.na ezt nem csinálta).Egyszerűen szánalmasak.Semmi elképzelés a jövőjüket illetően,semmi valamiért való küzdés.Én például egy iszonyat agresszív családban nőttem fel ami tényleg analfabéta bunkókból állt.Ennek ellenére én képes voltam túltenni magam rajta és belebolondulni a természettudományokba.Jelenleg geológusnak készülök és célom egy tudományos karrier felépírtése.Az emók ezzel szemben olyanok mint egy állat:csak esznek,alszanak és tudja a fene mi lesz velük.Semmi olyan nincs bennük amit az emberi társadalom kiemelkedő jellemvonásnak tartana.De ennek ellenére ők egyenjogú tagjai akarnak lenni a közösségnek.És előttem szólók már leírták:Az egész életük csak egy múlandó idióta divat köré épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!