Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nagyon haragszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nagyon haragszik, amiért az exem ideiglenesen nem tud gyt-t fizetni. Igaza van? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az exem mindig rendesen fizetett, sőt többet is, mint a hivatalos gyt, a gyerekekkel foglalkozik rendesen, normális a viszonyunk.

Az anyukája rákos, mindenféle kezelést kipróbáltak de nem használt, így most úgy döntött hogy abbahagyja a kezeléseket. Az orvosok szerint úgy 4 hónapja lehet hátra. Az exem fizetés nélküli szabadságot vett ki, hogy vele lehessen. Így 4-6 hónapig nem fog tudni fizetni gyt-t. Ezt én elfogadtam.

A férjem viszont teljesen fel van háborodva, szerinte ha az exem hónapokig akar pihengetni az az ő dolga, de akkor oldja meg közben a gyt-t is.

Mi a véleményetek?

2014. márc. 10. 15:32
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

A más gyereke miatt - ha valaki így gondolkodik, a tökömnek vesz el olyan nőt, akinek gyerekei vannak. És igen, ezt a férjemre is értem.

Amíg fut a szekér addig nincs gond, de ha van egy kis átmeneti probléma akkor már mindjárt nem adja fel az életvitelét az én gyerekeim miatt?

Vele meg már napok óta ezen veszekszünk, ezért is kértem ki mások véleményét.

2014. márc. 10. 17:33
 32/46 anonim ***** válasza:
78%

Én nem mondok véleményt csak leírtam az ő oldalát is. Hogy megértem a férjed.

Ettől függetlenül aztmondom hogy helyes hogy az exed ápolja az édesanyját. Jólteszi!

2014. márc. 10. 17:34
 33/46 anonim ***** válasza:
97%

Teljes mértékben a gyerekek apja mellé állnék.

Nem nélkülöztök addig a négy hónapig, nem kenyérre kell a pénz.

A gyerekeknek is jó, ha megtanulják, bizony, néha le kell mondani dolgokról, mert másra, fontosabbra kell a pénz.

Exed pedig nagy, és nehéz dolgot vállalt, és én a helyedben mellette állnék, hiszen nem idegen, gyerekeid apja. Nem rakja be az anyukáját az elfekvőbe, végig kíséri ezen a nehéz úton. Rákos beteget ápolni, mellette lenni, embert próbáló feladat. Nézni az elmúlását..

Az élet pedig neki 4 hónap. Nektek pedig még előttetek áll az ÉLET.

Pénz nem minden.

Nincs igaza a férjednek.

2014. márc. 10. 17:40
 34/46 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem Légy egy kicsit határozottabb. Mond meg a férjednek, ez van ha tetszik ha nem . Viszont ne szidja a volt férjedet főleg a gyerekek előtt ne. Ha húzza a száját akkor ott más gond is van. Ez meg hogy az a baka hogy most vissza kell kicsit venni, mert az állítólagos élete szerelmének a gyerekeinek a nagyanyja haldoklik na ez az Undorító.
2014. márc. 10. 17:42
 35/46 anonim ***** válasza:
90%
Amikor elvett egy elvált nőt két kiskorú gyerekkel, akkor hozott egy döntést. Te a gyerekeiddel együtt kellettél neki. Vagy mégsem???? Sokkal rosszabb is lehetne a helyzet, ha a volt férj egy link alak lenne, aki le se sz@rj@ a gyerekeit, és nem fizet utánuk gy-t. A mostani férjedet pont ilyennek képzelném elvált apaként. Undorító!
2014. márc. 10. 18:02
 36/46 anonim ***** válasza:
86%
Gyerekes nőt választott feleségnek, az ezzel jár, ne utolag reklamáljon, pontosan tudta a kapcsolat elején is hogy gyerek ezentúl az ő felelössége is.
2014. márc. 10. 19:10
 37/46 anonim ***** válasza:
8%
Nem, a kapcsolat elejen ugy tudta, hogy a gyerekek utan a ferj fizeti a tartasdijat....
2014. márc. 10. 19:11
 38/46 anonim ***** válasza:
82%

"Te utolsó! Nem sikerül felfogni, hogy a férjnek kell elmondania a sajat megszokott életvitelerol mas gyereke miatt"

Egy házasságban nincs én meg te pénzed hanem mi pénzünk van. Csalás pénzét meg mégis mi a fenére kellene költeni hanem a családra? Nem más gyereke, az már rég.

2014. márc. 10. 19:12
 39/46 Ditta323 ***** válasza:
87%

A "kedves" férjed ne ugráljon örüljön neki, hogy nem úgy gondoltad anno, hogy a gyerekek után kapott gyt-t egy külön bankszámlára rakod be a gyerekeid nevére, mivel a gyt-t nem nyaralásra étteremre "kell költeni" hanem a gyerekekkel járó költségre.

Örülök neki kérdező, hogy nem egy pénzéhes ri...c vagy. Állj a sarkadra és ne hagyd magad.

Jah igen még annyi? Ha a gyerekek betöltik a 18-at és nem kapnak sem gyt-t sem rokontartást és nem tudnak egyik napról a másikra elhelyezkedni a kedves férj kirakja őket, mert nincs bevétel utánuk? Szerintem ez undorító.

2014. márc. 10. 19:44
 40/46 anonim ***** válasza:
74%
Szólj rá, hogy ne az exeden akarjon élősködni.
2014. márc. 10. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!