Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nagyon haragszik, amiért az exem ideiglenesen nem tud gyt-t fizetni. Igaza van? Mit csináljak?
Az exem mindig rendesen fizetett, sőt többet is, mint a hivatalos gyt, a gyerekekkel foglalkozik rendesen, normális a viszonyunk.
Az anyukája rákos, mindenféle kezelést kipróbáltak de nem használt, így most úgy döntött hogy abbahagyja a kezeléseket. Az orvosok szerint úgy 4 hónapja lehet hátra. Az exem fizetés nélküli szabadságot vett ki, hogy vele lehessen. Így 4-6 hónapig nem fog tudni fizetni gyt-t. Ezt én elfogadtam.
A férjem viszont teljesen fel van háborodva, szerinte ha az exem hónapokig akar pihengetni az az ő dolga, de akkor oldja meg közben a gyt-t is.
Mi a véleményetek?
A válaszokat olvasva, elszomorító, hogy ennyi érzéketlen, pénzéhes ember van. Akinek fontosabba nyaralás, mint egy haldokló édesanya.
A férjed is közéjük tartozik. A gyerekek nagymamája haldoklik! Nem egy vadidegen, vagy egy új feleség! Főleg, hogy ti még így is eltudtok menni nyaralni.
Nekem nagyon rosszul esne, ha a férjem ilyen önző és pénzéhes lenne. Nem merném rábízni a gyerekeim erkölcsi nevelését.
Elég szomorú, ha a gyerekeim nagyanyja idegen a férjemnek. A pizzás példa meg undorító. Ez így is épp elég nehéz a gyerekeimnek, hallgassák még azt is hogy a férjem azért fúj az apjukra mert 4 hónapig nem mehetünk étterembe és nem rendelhet pizzát???
Bennem is felmerült, hogy mit tanulnak így a férjemtől a gyerekek.
Tudom, hogy nem általános, hogy valaki megengedheti magának hogy a haldokló szülőjével van, amikor annak szüksége van rá. De az exemnek olyan a munkahelye, hogy szerencsére megteheti.
A tartásdíj havi 40, ezen felül min 20-at költ még rájuk.
Szerintem is jólteszi exed hogy ápolja az édesanyját.
De a férjed is megértem. Nekem sem tetszene ha a nem saját gyerekeimre kéne költeni egy csomó pénzt mert nem fizet az apjuk. Személy szerint én ha összejönnék valakivel és van gyereke, nem vonnák meg magamtól egy csomó dolgot csakmert az ő gyerekeit kell eltartsam mert apuka nemfizet(nyilván eltartanám őket valamilyen szinten, de nem az én dolgom, semmi közöm hozzájuk).
ez a te és az exed dolga
ha ti ezt megtudjátok beszélni és neked megfelel akkor az újférjnek nem lehet beleszólása !
amúgy is az a gyereknek jár én nem a újférjnek .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!