Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nagyon haragszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nagyon haragszik, amiért az exem ideiglenesen nem tud gyt-t fizetni. Igaza van? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az exem mindig rendesen fizetett, sőt többet is, mint a hivatalos gyt, a gyerekekkel foglalkozik rendesen, normális a viszonyunk.

Az anyukája rákos, mindenféle kezelést kipróbáltak de nem használt, így most úgy döntött hogy abbahagyja a kezeléseket. Az orvosok szerint úgy 4 hónapja lehet hátra. Az exem fizetés nélküli szabadságot vett ki, hogy vele lehessen. Így 4-6 hónapig nem fog tudni fizetni gyt-t. Ezt én elfogadtam.

A férjem viszont teljesen fel van háborodva, szerinte ha az exem hónapokig akar pihengetni az az ő dolga, de akkor oldja meg közben a gyt-t is.

Mi a véleményetek?

2014. márc. 10. 15:32
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
17%
Ertem en, kerdezo. De a ferjedet ezek szerint zavarja, ha teszem azt csirkemell helyett sertés combot kell enni, vagy nem rendelhet pizzát, ha megkívánja, stb. Az o oldala is érthető, hiszen miért neki kell lemondania valamiről "mas gyereke" miatt.
2014. márc. 10. 16:51
 22/46 anonim ***** válasza:
88%

A válaszokat olvasva, elszomorító, hogy ennyi érzéketlen, pénzéhes ember van. Akinek fontosabba nyaralás, mint egy haldokló édesanya.

A férjed is közéjük tartozik. A gyerekek nagymamája haldoklik! Nem egy vadidegen, vagy egy új feleség! Főleg, hogy ti még így is eltudtok menni nyaralni.

Nekem nagyon rosszul esne, ha a férjem ilyen önző és pénzéhes lenne. Nem merném rábízni a gyerekeim erkölcsi nevelését.

2014. márc. 10. 17:07
 23/46 anonim ***** válasza:
20%
Szó nincs penzehsegrol -pláne hogy meg mindig nem derült ki, hogy mekkora összegről van szó- es ha belegondolsz, barmilyen durván hangzik is, a férj szamara az ex anyja vadidegen, miért kellene vele törődnie?
2014. márc. 10. 17:10
 24/46 A kérdező kommentje:

Elég szomorú, ha a gyerekeim nagyanyja idegen a férjemnek. A pizzás példa meg undorító. Ez így is épp elég nehéz a gyerekeimnek, hallgassák még azt is hogy a férjem azért fúj az apjukra mert 4 hónapig nem mehetünk étterembe és nem rendelhet pizzát???

Bennem is felmerült, hogy mit tanulnak így a férjemtől a gyerekek.

Tudom, hogy nem általános, hogy valaki megengedheti magának hogy a haldokló szülőjével van, amikor annak szüksége van rá. De az exemnek olyan a munkahelye, hogy szerencsére megteheti.

A tartásdíj havi 40, ezen felül min 20-at költ még rájuk.

2014. márc. 10. 17:15
 25/46 anonim ***** válasza:
23%
A pizzás példát ugy kell venni, ahogy írtam: példának. Mellesleg nem ram kellene haragudni,a te ferjedet zavarja, hogy nem lesz tartasdij. Hiába írja le itt kétszáz ember, hogy "undorító, szemet érzéketlen alak, mit képzel, stb" , attól a ferjed gondolkodása nem fog változni. Vele kell beszelned, nem itt írogatni. Itt mindenki a szubjektív velemenyet es a törvényt írja le. A torvény a ferjed mellett áll, az emberség meg az exed mellett. De abba is gondolj am bele, hogy az orvosok nem Istenek - nekem anno 2 hetet jósoltak a nagyapamnal, ezzel szemben hála Istennek meg ket évig élt. Az is beleférne?
2014. márc. 10. 17:22
 26/46 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem is jólteszi exed hogy ápolja az édesanyját.

De a férjed is megértem. Nekem sem tetszene ha a nem saját gyerekeimre kéne költeni egy csomó pénzt mert nem fizet az apjuk. Személy szerint én ha összejönnék valakivel és van gyereke, nem vonnák meg magamtól egy csomó dolgot csakmert az ő gyerekeit kell eltartsam mert apuka nemfizet(nyilván eltartanám őket valamilyen szinten, de nem az én dolgom, semmi közöm hozzájuk).

2014. márc. 10. 17:24
 27/46 anonim ***** válasza:
66%

ez a te és az exed dolga

ha ti ezt megtudjátok beszélni és neked megfelel akkor az újférjnek nem lehet beleszólása !

amúgy is az a gyereknek jár én nem a újférjnek .....

2014. márc. 10. 17:26
 28/46 anonim ***** válasza:
22%
Te utolsó! Nem sikerül felfogni, hogy a férjnek kell elmondania a sajat megszokott életvitelerol mas gyereke miatt?
2014. márc. 10. 17:28
 29/46 A kérdező kommentje:
A férjemnek nem kell "egy csomó pénzt" költeni rájuk, egyedül is el tudom tartani magunkat.
2014. márc. 10. 17:30
 30/46 anonim ***** válasza:
10%
Akkor mi a kerdes?
2014. márc. 10. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!