Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhidegülés vagy sem?
Párommal 2 éve vagyunk eggyutt, 6 hónapja házasok.
Miután meg ismerkedtünk 5 honnPpal később össze is költöztünk.
Előtte volt szex , randi, bokok stb. De mióta össze költöztünk meg valtozott valami :-(
Szex egyre kevesebb , randizni bulizni is ritkán járunk el. Ha össze veszünk akkor nekem egyből meg kell bocsánatom neki mivel különben durcas lesz es nem szól hozzam.
En szeretem ot , es szeretnem ha olyan lenne a kapcsolatunk mint volt de nem tudom mit tegyek.
25/N
Mégis hova a büdös pinába siettetek annyira a házassággal egy eleve sz*r kapcsolatban?
Nem elhidegülésről van szó, hanem elkényelmesedésről. A "párodnak" csak addig voltál érdekes, amíg bebiztosította a szolgálataidat, azután rögtön lazításra vette a formát. Te meg gondolom ott sírsz 1,5 éve hogy vigyen már el valahova, vagy legalább szexeljetek :D. Istenem de buta vagy. Értelmes nőnek 1-2 hónap után feltűnt volna, hogy ez csak ingyen szobalányt keres. Te meg még hozzá is mentél, gondolom reménykedvén, hogy majd jobb lesz attól. Légyszi gyereket azért ne szülj, mert elárulom: NEM FOGJA MEGVÁLTOZTATNI!!
Szia! Jó kis szitu... Voltam hasonlóban. Elsősorban ne várj semmit. Legyen saját terved, amit megvalósítasz. Szexi fehérneműk, menjetek vacsorázni (te javasold), akár szórakozni. Találj ki programokat, kicsit féltékennyé is lehet tenni (ezzel óvatosan, mert ha kicsit is túl lépsz a határon, azzal több bajt csinálsz, mint hasznot).
Legyen saját életed. Járj el barátnőkkel, moziba, stb. Esetleg valamilyen mozgásforma, aminek még hasznát is veheted (jóga, hastánc, rúdtánc). Jobban érzed magad tőle, jobban nézel ki, és csábításnak sem utolsó :D.
Próbálj vele beszélgetni (ne erről a témáról, csak úgy általában), poénkodj vele, vicceld meg.
A legfontosabb, hogy ne görcsölj rá a problémára.
Ha nem változik semmi, utána már csak egy marad hátra: vége van.
Sok sikert! Nekem bejött, visszahódítottam a párom érdeklődését viszonylag gyorsan.
Ilyen a lízing. Lízingelt, letelt, birtokba került és meg lett unva, újabb model kellene, megintcsak lízingre.
Mondhatni ezt úgy is hogy együtt voltatok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!