Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez már a teljes elhidegülés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a teljes elhidegülés?

Figyelt kérdés
kb két éve vagyunk házasok férjemmel, előtte több évig együtt éltünk.. nagyon hasonlóak vagyunk mentalitásban, bár gondolkodásban nem igazán.. de nagyon jól elvagyunk egyébként, kiegészítjük egymást, szeretjük egymást.. de az utóbbi kb egy évben valami nagyon megváltozott.. régebben is voltak viták, nagyobb veszekedések, hullámvölgyek, de ez kb egy éve folyamatosan tart... mint kapcsolatilag, mint érzelmileg mint szexuálisan.. egyszerűen ha közös programot csinálunk összeveszünk valami apróságon.. feszültek idegesek vaguynk.. a szex nem megy.. nincs is kedvünk hozzá, nincs is igazán vonzalom.. próbáltunk ellene tenni, de valahogy nehézkesen megy.. én már kezdem feladni.. inkább beletörődni.. hogy ez így marad.. éldegélünk egymást mellett mert szeretjük egymást jól megvagyunk és kész.. na de ennyi? hol a boldogság, az intimitás, az igazi házassági párkapcsolati dolgok? nem tudom mit tehetnék még.. nagyon keveset vagyunk másokkal, barátokkal családdal mert külföldön élünk és itt mindkettőnk boldogtalan.. terv hogy hazamegyünk éppen ezért.. nagyon megviselte a kapcsolatunkat.. hogyan lehetne újra visszahozni bele az életet? hogyan lehetnénk újra boldogok? mit tehetnénk?? tapasztalatok?? köszönöm előre is!! nő 30, férjem 35.
2013. jún. 3. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Párterápia, házassági tanácsadás. Próbálkozzatok ezekkel.
2013. jún. 3. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
ő is szeretné rendbe hozni a dolgot vagy csak te?
2013. jún. 3. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
2013. jún. 3. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
15%

Ne keseredj el, mindenre van megoldás!

Ha úgy látjátok jobbnak, jöjjetek haza, ha itthon vannak barátaitok!

Ő is így látja, hogy megromlott a viszonyotok? Állhat más a háttérben?

Üljetek le egyszer megbeszélni, egy forró tea mellett... Mit kellene másképp csinálnotok!!

Ha unalmas az életetek, akkor dobjátok fel programokkal! Na persze ne olyant, hogy az egyikőtök elmegy könyvtárba, a másik meg úszni!

A mozgalmas tevékenységeket tudom ajánlani, amihez mindketten kelletek!

Például menjetek el valahová kirándulni, attól függ mennyi pénzetek van. Ha nincs sok, és van a környéken vmi túralehetőség, irány oda, ha megtehetitek, tengerpart/hegyek, attól függ melyiket szeretitek jobban :)

Ha kicsit jobban összehangolódtok, vállaljatok gyereket, az összehozza a feleket!

Ha van szabadidőtök mindkettőtöknek, menjetek, sétáljatok, beszélgessetek a régi emlékekről...

Menjetek el színházba, moziba, esetleg szórakozóhelyekre, fagyizni, kondizni, úszni, sportolni, nézzetek meg otthon egy közös kedvenc filmet! Ez attól függ, hogy milyen az érdeklődési körötök, miket szerettek csinálni!? Ha írsz egypár hobbit, írok ötleteket, mivel lendíthetnétek a kapcsolatotokon! :)

Remélem segíthettem!

18/L

2013. jún. 3. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:

"Ha kicsit jobban összehangolódtok, vállaljatok gyereket, az összehozza a feleket!"

Csak ezt ne írtad volna... A többi ötlet remek amúgy.

Kérdező!

Megtennéd, hogy leírod, mik is azok a pillanatok, hétköznapi dolgok vagy események amikor megélitek, hogy szeretitek egymást? Illetve konkretizálnád, miben áll ez nálatok?

2013. jún. 3. 16:41
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ...

nincs gyerekünk lehet hogy tényleg ez a baj.. már együtt vagyunk kb 8 éve.. itt lett volna ideje... de mi még mindig görcsölünk hogy egyáltalán hol akarunk gyereket.. én otthon akarok párom inkább külföldön.. persze mindkettőnk érvei jók de ha nem egyezik akkor mivan? úgy elegem van már az egészből.. nem tudom mit tegyek... de köszönöm a tancsáokat mindenkinek!!

2013. jún. 4. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha gyereket szeretnétek, akkor gyertek haza, mert ha valami baj van, akkor a barátaitok, (szüleitek) tudnak segíteni! Külföldön is lehet persze, mert akkor jobb környezetben fog nevelődni mint itthon ugyebár... valamelyikőtöknek így engedni kell.. írjátok össze a jó és rossz érveket egy papírra! úgy látjátok, hogy milyen megoldás lenne jó! csak ha különbözőek a vélemények, úgy a "vesztes félnek" lesz rosszabb, és abból is kialakulhat összetűzés... bárhogyan döntetek, tisztában kell lennetek, hogy tökéletes megoldás nincs. Beszéljétek meg nyugodtan, ne vitatkozzatok!!

Minden jót kívánok!

Remélem segíthettem :)

2013. jún. 4. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!