Érzelmi válság, hogyan tovább?
Egy ideje (kb fél év) nagyon kesze-kuszák az érzéseim a vőlegényem iránt! Valamikor szeretem nagyon jó vele stb. (bár nem olyan, mint az elején volt) máskor pedig azon agyalok, hogy nem tudom mit akarok, hogy vele akarom-e leélni az életem, vagy nem. Az nem is kérdés számomra, hogy Ő egy nagyon jó ember, szerintem soha nem találnék jobbat nála, mindig próbál a kedvembe járni, figyelmes... Az ágyban is nagyon figyelmes, jó vele!
Kerültetek már ilyen helyzetbe? Mi volt a döntés?
Hogyan lehetne megint minden tökéletes és boldog?
4 éve vagyunk együtt!
Csináljatok együtt új dolgokat!
És nézd meg mások mennyire nem ilyen szerencsések :-)
És mi hatására alakult ki ez a megkérdőjelezés a szerelem iránt, 4 év alatt azért hozzá lehetett szokni.
Egy kirándulás vele, mondjuk egy messzi helyre , ahol megnézed ,hogy miként reagál le helyzeteket ill. ez a fél éve kesze-kuszák az érzéseim rész - valamilyen kiváltó oka ennek lehet - mi miatt jelentkezett ?
…amúgy, én hasonlóan vagyok a "barátnőmmel", jó vele, jól érezzük magunkat együtt, jó a szex is, a családja szuper, a nővére gyerekei rajonganak értem, és én is szeretem őket, biztos hiányozna minden(ki), ha már nem lennének, de… :-(( Nem tudom mit tegyek! Szakítani nem akarok, még nem, főleg, hogy jön a karácsony.
Bocs, nem offolásnak szántam.
Itt nem a konkrét helyzet a gond, hanem az a szemlélet, amit te is elsajátítottál a kortársaiddal együtt. Annyira magas az ingerküszöb, hogy már semmi sem elég. Mindent überelni. Folyton növekedni, új ingereket szerezni. Ezzel a telhetetlen szemlélettel nem lehet boldognak lenni.
Hogyan tovább? Találsz új pasit, vele megint átéled az emelkedős fázist, aztán megint új ingereket keresel, és ennek sose lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!