Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányadik komoly kapcsolatotokra találtátok meg az igazit?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 11:31
11/26 anonim válasza:
Az első kettőben biztosan nem. Remélem a harmadik nyerő lesz. De már sajnos túlzottan óvatos vagyok, ami károsan hat az igazi megtalálására. :)
12/26 anonim válasza:
Komoly? első....
A többi pár hónapig tartott nem is gondoltam komolyan, kalandoztam.
9 éve vagyunk együtt...most várjuk a trónörököst :)
14/26 anonim válasza:
2.
13 éve tart, gyerek is van.
30/n
15/26 anonim válasza:
Az első :) már öt éve vagyunk együtt és jön a baba :)
16/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek és további sok boldogságot kívánok!:-)
2014. márc. 4. 13:01
17/26 anonim válasza:
Eddig 2 komoly kapcsolatom volt (2-2 év), a mostani kapcsolatom több mint 2,5 éve tart.. Nem tudom hogy ő e az igazi.
18/26 anonim válasza:
1. :) Azóta is 10 éve együtt vagyunk a férjemmel.
20/26 anonim válasza:
3., persze voltak közben barátaim, de őket nem tartom a szerelemnek. A 3. szerelem lett az igazi szerelmem :)
Idén házasodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!