Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekeidert megtenned?
Az en szuleim elvallak. Az ocsemet nagyon megviselte, ahogyan a noveeemet es engem is.
26 eves hazassag a mienk (44 eves no vagyok), szep eletunk van 3 harom gyerekunk 2fiu akik imadjak az apjukat es 1 lany.
Megtudtam, hogy a ferjem honapok ota megcsal a munkatarsnojevel.
Nem volt nehez dolgom, mert borzasztoan rosszul hazidik es 26ev alatt annyira kiismertem hogy "azt is tudom mit gondol" egy kis tulzassal.
Nem momdtam el, hogy tudok roluk.
Az eletunk szinte ugyanugy folyik mint elotte.
Neha kesobb jon es a "barataival" is talalkozgat pentek estekent.
Pozitiv valtozasok is tortentek, hetvegere programokat szervez es nemreg 4 napra elutaztunk pihenni is (talan lelkiismerefirdalasa lehet).
Tudom mennyire megviselne a gyerekeket a vallas, ateltem en is, az ocsem belebetegedett es nem kepes normalis kapcsolatott kialakitani
Anyagi gondjaim a vallas utan sem lennenek, nem ez a gond.
A gyerekek 14, 16, es 18 eves lany.
Ha csak en lennek mar kidobtam volna de igy nem konnyu.
Valaki ate lt mar hoassonlott? Meddig lehet ezt igy csinalni?
En gyerekkent eltem ezt meg, apukam csalta anyukamat, 10-12 ev koruli lehettem, amikor kiderult. Anyukam soha nem valt elt, miattunk es a kozos haz miatt.
En ezt nem eltem meg annyira nagy tragediakent, leginkabb csak anyukamat sajnaltam, es apukamra voltam duhos.
Mara felnottem, mindig mondom anyukamnak menjen el mindenhova, erezze jol magat, ismerkedjen, mert igy felnove nekem van lelkiismeretfurdalasom miatta, mert rank aldozta az eletet. Amikor elmegy valahova, mindig szivbol orulok neki.
Te ismered a gyerekeidet, ha tudod, hogy normalisak, akkor nem hinnem, hogy kette torne ez az eletuket. Nem muszaj elvalni, vagy kulonkoltozni, de szerintem nem szabad az eletetedet a gyerekeidre aldozni. Neked is kell boldogsag es maganelet, szerelem.
én nem hiszem,hogy ennyire a gyerekek érdekeit kellene néznie valakinek! főleg így hogy ekkorák már. TE is vagy! nem kell itt mártírkodni ilyen kérdésekben. a saját érzéseidből kell ezt megoldanod. szereted-e őt annyira,hogy esetleg megbocsáss,és hogy esetleg ő megbánja-e ezt.
szerintem ekkora gyerekeket már nem visel meg a válás. ha megviseli,akkor se őt magát,hanem azt a szülőjét sajnálja,akit sajnálni kell! én azt sem hiszem,hogy az öcséd a válás miatt nem tud most kapcsolatot kialakítani. más lehet annak az oka.
Es ez egy renek pelda h miert kell szeretot tartani, es h miert nem kene minden felesegnek valast harsogni.
Ha egy ferj igenyei kielegittettek, akkor tobb figyelme es turelme jut a csaladra. Pontosan emiatt amit leirtal gondoltam mindig is ugy, hogy egy kis felrelepes csak jot tehet. Egyebkent mindket fel reszerol.
Ha mar itt tartunk, en is par evente, ha leul a kapcsolatom a parommal, akkor felrelepek, es utana mindig ujra minden tokeletes egy jo ideig, es mindenki boldog. A hazassagok altalaban nem amiatt mennek tonkre mert a ferj felrelep, hanem mert az asszony cirkuszol utana. Pedig csak csondben orulnie kene h visszakapta azt a felfrissult es kiegyensulYozott ferfit akit evekkel ezelott megismert.
Es meg egy koltoi kerdes a vegere. Ha a felrelepes ota csak jobb lett az eleted, akkor mi a kerdes? (Es ilyenkor elvalnak a nok a pasinak lesz eg fiatal csaja, az anyuka meg oregszik 10 evet es egyedul hal meg a panelban)
Mibol gondoltad, hogy lett az eletem?
Nem, nem lett jobb
Nekem se férjem, se gyermekem, de abban biztos vagyok, hogy nem teheted magaddal azt, hogy belül őrlődsz, egyedül.
Gondolom, hogy félsz az esetleges következményekről, de szerintem beszélned kellene a férjeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!