Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A gyerekeidert megtenned?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekeidert megtenned?

Figyelt kérdés

Az en szuleim elvallak. Az ocsemet nagyon megviselte, ahogyan a noveeemet es engem is.

26 eves hazassag a mienk (44 eves no vagyok), szep eletunk van 3 harom gyerekunk 2fiu akik imadjak az apjukat es 1 lany.

Megtudtam, hogy a ferjem honapok ota megcsal a munkatarsnojevel.

Nem volt nehez dolgom, mert borzasztoan rosszul hazidik es 26ev alatt annyira kiismertem hogy "azt is tudom mit gondol" egy kis tulzassal.

Nem momdtam el, hogy tudok roluk.

Az eletunk szinte ugyanugy folyik mint elotte.

Neha kesobb jon es a "barataival" is talalkozgat pentek estekent.

Pozitiv valtozasok is tortentek, hetvegere programokat szervez es nemreg 4 napra elutaztunk pihenni is (talan lelkiismerefirdalasa lehet).

Tudom mennyire megviselne a gyerekeket a vallas, ateltem en is, az ocsem belebetegedett es nem kepes normalis kapcsolatott kialakitani

Anyagi gondjaim a vallas utan sem lennenek, nem ez a gond.

A gyerekek 14, 16, es 18 eves lany.

Ha csak en lennek mar kidobtam volna de igy nem konnyu.

Valaki ate lt mar hoassonlott? Meddig lehet ezt igy csinalni?

2014. márc. 2. 11:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Ezt semeddig nem lehet csinálni. A gyerekeknek talán nehéz lesz, de az sem sokkal jobb, ha úgy nőnek fel, hogy egy semmibe veszi az apjuk az anyjukat. Szerinted, ha ezt eltűröd, akkor az milyen példát mutat a gyereknek? A férfi bármikor megcsalhatja a feleségét, ha már egyszer felcsinálta? Az én szüleim is elváltak, még mindig nem szoktam meg, és boldog házasságban élek, a feleségem már egyszer elvált, és van két felnőtt korú nevelt gyemekem, akikkel jól megvagyok.
2014. márc. 2. 11:06
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

1. Férjedet kérdezd fel, beszéld meg vele hogy ez most mi??

2. Ha vége a házasságotoknak, akkor próbáljatok meg szépen elválni.

3. Azért nem olyan kicsik azok a gyerekek, hogy ne lehessen ezt értelmesen megbeszélni velük!!!

2014. márc. 2. 11:10
 3/19 anonim ***** válasza:
33%

inkább fogd fel úgy, frissítette kicsit a ti megkopott házasságotokat is ez a kis affér. Ha nem szerelmes abba a nőbe, akkor miért kell ekkora ügyet csinálni belőle?

Elválni meg végképp baromság, bírd ki még pár évig ha már annyira bántja a lelkedet ez a dolog.

2014. márc. 2. 11:11
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

Én nem mondom, hogy el kell válni, mert 26 év, az 26 év, de homokba dugott fejjel nem lehet élni, mert abban tönkre fogsz menni. Igenis borítsd a bilit. Nem a gyerekek előtt, csak a férjednek mondd el, hogy tudod és te ezt így nem bírod, úgyhogy szeretnéd ha eldöntené, hogy a családja, avagy a másik nőcske.

Anno az én apám is ugyanezt csinálta 25 év házasság után. Baromira bénán bukott le, nem volt más választása, minthogy kitaláljon. Anyu nagyon kibukott és "gyerekekként" ez minket is nagyon megviselt, de végül anyu úgy döntött megpróbál megbocsátani, nem miattunk, maguk miatt, a 25 év miatt. Miután ezt eldöntötte magában, ki lett adva apu útja, hogy döntsön, jobbra vagy balra. Ahhoz gyáva volt, hogy elhagyja a családját. Sosem lesz már semmi olyan, mint régen, de nagyon igyekszik.

Én úgy gondolom nem kell ezt egyik napról a másikra eldöntened, nem hajt a tatár, viszont így sem élhetsz, tehát valamerre lépjél.

2014. márc. 2. 11:16
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

Volt félrelépőként mondom, hogy helyre lehet hozni.

A feleségem nem nagyon kerülgette a dolgot, amikor megtudta.

Semmi hiszti, semmi dráma, azt mondta, hogy ezt nem tehetem a gyerekekkel, vele se.

Gondoljam meg hogyan szeretném a további életünket.

Ő nagyon megerőlteti magát, és majd valahogy átjutunk ezen, de hát én is erőltessem meg magam, és mondjak le a plusz-nőről.

Nehéz volt, sokáig is tartott, aztán valahogy helyreálltak a dolgok.

Szóval ne tegyél úgy, mintha nem tudnád, az a legrosszabb, mert akkor ő is úgy fogja érezni, hogy ez így rendben van.

Pedig nincs.

2014. márc. 2. 11:19
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
Csald meg te is. Ha ő keresheti másnál a boldogságot a házassága mellett, akkor te is megteheted.
2014. márc. 2. 11:23
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó, ez hülyeség, akkor ő sem lenne különb a férjénél. Inkább váljanak, vagy beszéljék meg, mint hogy ő is megcsalja a férjét. A gyerekeknek meg lehetőség nyílna arra, hogy hallják az anyjuktól, hogy ez milyen ronda dolog, és hogy ők sose csináljanak ilyet.
2014. márc. 2. 11:35
 8/19 anonim ***** válasza:
57%
A gyerekek már szinte felnőttek, így szerintem felesleges benne maradnod a kedvükért egy ilyen házasságban. Másrészt, előbb utóbb kiderül az igazság, és akkor azt fogják látni, hogy az anyjuk tűrte, hogy csalják, és ez azért nincs a helyén. Ha szépen megtudtok egyezni a férjeddel, és normálisan intézitek a válást, a gyerekek később is tudnak találkozni az apjukkal, stb. akkor szerintem jobban járnak, mintha évekig hazugságban élnek, és majd jön a pofára esés, hogy egy hülye színjátékkal akartál a kedvükre tenni. Persze, magamból indulok ki, de én tuti előbb viselném el az őszinteséget, mint a színjátszást...
2014. márc. 2. 11:50
 9/19 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Orlodok nagyon, nehez dontenem. Mikor a ferjem hiv, hogy kesobb jon mert megbeszeles lesz du. akkor alig birom visszafogni magam.

De amikor a fiam haza jon a sulibol es mikor belep az ajto az elso kerdese apa haza jott mar? akkor orulok, hogy igennel valaszolhatok. Talan szentimentalis vagyok, de az jobban fajna ha a gyerekeim szomoruak egy percig mint en egy evig.

2014. márc. 2. 12:00
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem mondd el a férjednek, hogy tudsz róla (normális hangnemben). Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, ne a válás legyen az elsődleges szempont. Kérdezd meg, hogy miért csinálta ezt, és hogy hajlandó-e megváltozni. A gyerekeid pont abban a korban vannak, mikor nagyon megviselné őket a válás. Pont most kamaszodnak. Az, hogy elmentetek pár napra együtt, meg terveztek közös programokat, azt jelenti, hogy szeret titeket, csak valamiért elkallódott. Lehet, hogy ki akart próbálni pár dolgot, vagy ilyenek. De mindenképpen add a tudtára, hogy tudod.
2014. márc. 2. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!