Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra megtennéd?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy aki ez esküvő előtt bizonytalankodott (Biztos akarom én ezt az egészet? Jobb lesz utána?) utólag, később megbánta-e a döntését, bárhogy is döntött?
Tehát újra oltár elé állnál, annak ellenére, hogy akkor eszedbe jutott, hogy meghátrálj, vagy akkor meghátráltál, de már bánod, vagy újra ugyanígy tennél?
Kérlek ne tanácsot adjatok, csak írjátok le a tapasztalataitokat. Köszönöm!
2012. máj. 20. 23:18
1/2 anonim válasza:
hétvégén mentem férjhez,és az elmúlt héten minden nap megfordult a fejemben,hogy biztos ezt akarom? Mi lesz később? stb. Baromira bántott,hogy ezt éreztem, elmondtam esküvő után férjemnek,s bevallotta, Ő is érzett ilyet, de most már biztosak vagyunk benne mind a ketten,hogy felesleges volt, mert jó így együtt. Nem bántam meg, együtt vagyunk már nagyon rég óta, s lényegében semmi se lesz másabb,csak hogy xy né leszek, s ő nem páromat mond, hanem feleséget.
2/2 anonim válasza:
Én is így voltam, de nekem az előző hozzászólóval ellentétben nem jött össze. Esküvő előtt pár napig vagy legyen 2 hét, állandóan ezen filóztam. Nem lett jobb utána és válás lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!