Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nézeget, van ennek bármi realitása?
Az fel se merül, hogy te adj neki erotikus masszázst?
Mert nyilvánvaló, hogy erre vágyik.
Létezik, hogy csak a szemét legelteti, de olyan nagy baj lenne, ha ezt a feleségétől meg is kapná?
Nem tudom, hogy az átlag 30-as házaspár mit csinál, én speciel a masszázson kívül szeretem a szerepjátékot, spontán módon a szokatlan helyeket, erotikus társasjátékot, heti 4-5 alkalommal stb. 80 %-ban én vagyok a kezdeményező, a fantáziadúsabb. Lehet, hogy ez kevés, de mivel nem vagyok hivatásos, munka és két kisgyerek mellett nem tudok többet.
Egyszer volt egy olyan mondata, hogy azért nézeget, mert változatosságot jelent neki. Hát, más nő nem tudok lenni...
Az hogy javarészt Te kezdeményezel elég gond...
Szerintem jobb előbb szakemberhez fordulni mint rádöbbenni, hogy már késő...
Hogy megmentsd ezt a kapcsolatot.
Vagy meg akarod várni hogy legyen miért kidobnod?
Hát valószinűleg nemcsak nézeget,de ha amúgy nem megy a házasság rovására,szerintem ezért még ne hívd a lakatost...:)
Ettől még simán lehet,hogy téged szeret.
Én ezért nem raknám ki a férjemet(mert kb 5 perc múlva már el is felejti azt a nőt).Pláne,ha csak masszázs.Kivéve,ha a sok maaszásszolnaba járás miatt nem tellik a rezsire,vagy nincs otthon szex..
Egy hátam mögött hosszan tartó érzelmekkel tarkított viszony természtesen nálam is vállóok lenne,de ennyi nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!