Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak nézeget, van ennek bármi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nézeget, van ennek bármi realitása?

Figyelt kérdés
Férjem hónapok óta rendszeresen keres rá erotikus masszázs oldalakra, mindig helyiekre, vagy ha munka miatt utazik, akkor az adott városban. Azt mondta, csak a szemét legelteti. Létezik ilyen, vagy jogosan aggódom?
2014. febr. 26. 18:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Magamat ismerve én nem lennék túl nyugodt,szerintem te is légy óvatos.
2014. febr. 26. 18:46
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Egyértelmű... ha ott keres, ahova utazik, akkor el is megy, vagy pedig tervezi, hogy egyszer felkeres egy ilyen helyet.
2014. febr. 26. 18:49
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Ha csak a szemét legeltetné, akkor nem mindig az adott városban nézelődne. Azért nézi, mert előre kinézi, majd mikor ott van felkeresi. Sajnállak de nagyon.
2014. febr. 26. 18:52
 4/25 A kérdező kommentje:
Hogyan szerezhetnék bizonyítékot? Kötött munka és két kisgyerek mellett nem vagyok túl mobil...
2014. febr. 26. 18:52
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha más cárosban van, te meg otthon a gyerekekkel, akkor sose szerzel bizonyítékot, hacsak be nem vallja.
2014. febr. 26. 18:54
 6/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem nagyon tudsz. Max, ha kiveszel egy nap szabit amikor megy vidékre gyerekeket lepasszolod és vársz a masszázshelyen, ahová kinézte a neten.
2014. febr. 26. 18:56
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
És akkor mi történik, ha bebizonyosodik, hogy ott volt, vagy jár oda?
2014. febr. 26. 18:57
 8/25 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom akkor szembesíti, és vagy elválik, vagy ad még egy esélyt, de csak ha ezután nem tesz ilyet többé.
2014. febr. 26. 18:58
 9/25 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló, hogy mi történik, ha kiderül, hogy erotikus szolgáltatást vesz igénybe? Mondjuk zárat cserélek, a cuccait pedig az ajtó elé kiteszem. Szerencsére a lakás az enyém.
2014. febr. 26. 19:00
 10/25 anonim ***** válasza:
93%
Akkor szerintem már kereshetsz is lakatost... ha még nem történt meg hogy felkeresett egy ilyen helyet, akkor is tervbe van, az biztos.. lehet hogy még csak álmodozik róla.. de lehet, már túlvan egy pár ilyenen.
2014. febr. 26. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!