Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél, ha a boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a boldog házasságban élnél és a házastársadról kiderülne hogy biszexuális vagy (látens) meleg?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a feleséged/férjed éveken keresztül elnyomta magában az érzéseit így te sem tudsz róla. De boldogan éltek, így a bejelentés abszolút váratlanul érne.

A kérdés alapja hogy nem egy olyan házasságról hallottam, ahol azért mentek szét mert az egyik fél azért ment bele egy heteró házasságba hogy ne vesse ki a környezete. Volt ahol már gyerek is volt.

Ti mit tennétek, hogyan lehet ezt helyesen kezelni?

2014. febr. 25. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Jól beszél az utolsó. Nem az számít h biszexuális vagy sem, hanem hogy kell e melléd neki más?

Én pl. nem vagyok biszexuális de semmi értelme olyan nővel egy párkapcsolatnak aki mellé kell még másik nő is.

Ugyanakkor olyan ember se kellene aki elhagyna ha kiderülne hogy biszexuális vagyok. Mert nem ez számít hanem a fent leírtak.

2014. febr. 25. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:

A látens melegről az emberek 99,99%-a nem tud, még az érintett sem, azért hívják látnes melegnek , magyarul titkosiloná-nak. Mi kevesen, akik tudjuk hogy mi ez, nem szoktunk erről az érintettnek fecsegni, és ritkán választunk ilyen párt magunk.

Ha biszex lenne, az már más ügy. Akkor gondolodnék egy kissé a dolgon...

2014. febr. 25. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:

És honnan ismeritek fel a látens meleget?

Lehet én is az vagyok, csak nem tudok róla?

2014. febr. 26. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:

ráérzés

a férjemnek van egy munkatársa

akire az első találkozásunkkor egyértelműen azt mondtam, hogy meleg

izmos, amúgy férfias, de az egész lényéből z jön le, hogy nem a nőket kedveli

de a nőket hajkurássza, most van 1 éve barátnője...egyértelműen nők társaságát keresi, haver szinten is.. nem tudja, szerintem, hogy meleg.

nekem így is akárhányszor találkozunk a női radarjaim ezt jelzik.(sokat ad magára amúgy, sokat edz, sokat költ ruhára, szoliba ár..stb, nagyon hiú, de nem úgy mint a heterok..)

de ezt ugye az első véleményem után tudtam meg.

a gesztikulásásából..az egész lényéből ez jön le, de nem affektál, nem beszél más hangon stb, amiről a melegeket általában felismerni vélik.

nah ő látens meleg

2014. febr. 26. 10:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lettem okosabb. Ebből nem tudtam meg, hogy én látens meleg vagyok e.
2014. febr. 26. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Amíg szeretés kíván és hű hozzám, addig ez a kérdés teljesen lényegtelen.

Én egyébként a másik oldalon állok. Ezért is tudom határozottan, hogy így reagálnék. Nő létemre volt kapcsolatom nővel, izgatnak is, megnézek egy szép nőt az utcán. Ahogy egy jó pasit is. De nem ez a fontos.

Az a fontos, hogy a páromhoz hű vagyok-e és kitartok-e mellette. Ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy van-e másik férfi vagy nő, aki tetszhet. Aki százszázalékosan hetero beállítottságú, annak is minden második ember potenciális szerető, ami megronthatja a kapcsolatot, most akkor ebbe s menjünk bele? Akkor meg mi marad? Marok Marcsa?

2014. febr. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!