Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, nektek is "háborút"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, nektek is "háborút" kell vívni a férjetekkel, hogy egyen gyümölcsöt/zöldséget?

Figyelt kérdés

A banánt megeszi, ha nagyon erőltetem, akkor egy kis almát is (de fel kell vágnom, kimagoznom).

Zöldségekből meg rakott karfiol, brokkolileves és a zöldsaláta (de a száránál fehér részeit ki kell vágnom).

Ezen kívül gyakorlatilag semmi. Olyanokat eszik, hogy szendvics, pizza, tészták, felvágott, melegszendvics és hasonló.

Nagy győzködés árán már letette az édes cukros üdítőket, most áttért a gyümölcslevekre (azért azokat is cukrozzák rendesen).

Persze a csoki, Nutella az jöhet bármikor.

Hiába mondom neki, hogy ez még most 30 évesen oké, de 20 év múlva majd én fogok küzdeni a koleszterin, emésztési, prosztata és egyéb gondjaival.

És nagyon rosszul tud esni, mikor sokat szenvedek egy sinom étellel és teljesen ki tudja verni a balhét, mert túl sok zöldség van benne.

Néha megelégelem és megkérdezem, akarja-e, hogy soha többet ne nyüstöljem ezekkel az "egyél már valami egészségeset" dologgal...akkor tiltakozik, mert milyen jó hogy én figyelek az egészségére.

Komolyan mondom, mintha még egy gyerekem lenne...

Ti is így vagytok vele?

2014. febr. 17. 16:30
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
57%
13. vagyok. Igen, tudom, hogy nem nekem szólt,de egyetértek azzal, akinek írtad. A drámázást pedig arra értettem, hogy aki nem cseszteti a férjét, mint egy dedóst a gyümölcsevéssel, amellett fel is fordulhat. Ez azért erős túlzás.
2014. febr. 17. 18:17
 22/46 anonim ***** válasza:
59%
En sem akarom, hogy baja legyen, de nem is szeretnem a hazassagunkat tonkretenni azzal, hogy mindennap piszkalom, hlgy ezt egye vagy azt egye. Az etkezes oromteli esemeny, jo izekrol szol. Ha nem eszik mindig zoldseget, akkor nem eszik. Ezer mas dolog van, ami a sok zoldseget evoket is megbetegiti, nem ettol feltem a ferjem,
2014. febr. 17. 18:25
 23/46 anonim ***** válasza:
70%
Az én férjem se viszi túlzásba az ilyesmit, de nekem eszembe se jut piszkálni ezzel. Az az igazság, hogy ha nem lennék hajlamos a hízásra biztos nem ennék én se salátát. Felnőtt ember, had döntse el, hogy mit akar enni.
2014. febr. 17. 18:26
 24/46 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell vele háborúzni, ezt neki kell belátnia, felnőtt ember.

Jó dolog, hogy szereted és segíteni próbálsz neki, de előbb utóbb az anyjává válsz a feleségéből...

2014. febr. 17. 18:57
 25/46 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy a dohányost se érdekli a tüdőrák, vagy az alkoholistát a májzsugor veszélye, úgy a mértéktelenül húst evőket sem foglalkoztatja a vastagbélrák vagy a köszvény. Aztán 5 éves kor körül kezdődnek a bajok, de akkor már késő a legtöbbször életmódot váltani.

A legjobb, amit tehetsz, hogy összeírod, melyik zöldséges ételeket szereti a férjed, miből mit tudsz kihozni. Egy adott zöldséget is sokféleképp próbálj meg elkészíteni, mert azon is sok múlik. A jó fűszerezés döntő, mert nehezebb feladat ízletesen elkészíteni egy zöldséges ételt, mint egy sült húst.

Érdemes a mediterrán vagy keleti ételek közül is válogatni, mert ropogósabb, fűszeresebb ízeket kínálnak, mint a magyar főzelékfélék. Sok zöldséges török vagy indiai étel van, ami laktató, izgalmas ízű és változatosságot jelent. :)

2014. febr. 17. 19:05
 26/46 anonim ***** válasza:
Lemaradt egy nulla, 50 éves akart lenni. :)
2014. febr. 17. 19:06
 27/46 anonim ***** válasza:
67%
Nekem szólt a "nem kell a drámázás". Itt szerintem nem én drámázok. Te háborúzol. Én csak egyszerűen feltettem egy kérdést, hogy miért kötötted össze az életed egy olyan emberrel, akit nem tudsz elfogadni úgy, ahogy megismerted. Egy embert nem lehet, és nem is kell megváltoztatni. Olyan, amilyen. Ha ő nem akar zöldséget enni, ne egyen. Attól, hogy szereted meg félted még nem fogod tudni lenyomni a torkán a kajáidat, ha egyszer nem szereti, de legalább szép lassan minden napra intézel egy veszekedést. Ha valami baja van, elmondhatod neki, hogy szerinted mi okozhatja, és mi lenne a megoldás. De a folyamatos b*szogatást hosszú távon nem fogja meghálálni, bármennyire is ezt várod, higy "érte" teszed. Nem tartalak házisárkánynak, oké, hogy az egészségét félted, de felesleges. Ha érdekelné az egészsége, magától is odafigyelne rá, ha meg nem érdekli, veszekedhetsz vele éjjel-nappal, akkor se fogja.
2014. febr. 17. 19:35
 28/46 anonim ***** válasza:
26%
A kutyAt sem érdekli, hogy mit eszik.
2014. febr. 17. 20:26
 29/46 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk nincs így. Minden nap eszik zöldséget és az édességeket nem nagyon szereti, de gyümölcsöt is naponta fogyaszt :) Büszke vagyok rá
2014. febr. 17. 21:05
 30/46 anonim ***** válasza:
80%

Eszik amit akar,vagy ami van :)

Nem az anyja vagyok,nem mondom meg neki ,hogy mi egyen,legfeljebb a véleményem elmondom arról ,hogy mit kéne ennie.

2014. febr. 17. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!