Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rica86 kérdése:
Ti mit tennĂŠtek ha a parotok exfelesege vissza akarna csabitani a parotokat es a kĂśzĂśs lanyukkal zsarolna Ĺt?
Figyelt kérdés
Irt a paromnak(akivel 2 kozos gyermekznk van),hogy akkor lathatja a lĂĄnyukat ha visszamegy hozza.eddig sok even at nem lathatta a lanyat.hogyan reagaljal en erre?2014. febr. 15. 21:07
21/34 anonim válasza:
A nagymama anyuka szövege is kamu. Meg az is hogy a pasi beszél a gyerekkel. Ő keveri a szart.Senki más. A pasinak több esze van nála, maximum nem köti az orrára, ha egyáltalán még ott van vele.
22/34 anonim válasza:
Meg az utsó kommentje is kamu.
23/34 anonim válasza:
És te ki vagy a történetben 51%-os?
24/34 anonim válasza:
Szóval te nem az ex feleség vagy hanem egy harmadik nő aki a férfi életében benne volt?Hmmm nem semmik vagytok ha ez igaz!
25/34 anonim válasza:
Kérdező, a férjed legyen erélyesebb a lányát illetően! Ha az exfeleség nem adja, akkor rendőrt hívni rá!
26/34 anonim válasza:
Valaki elmondaná, hogy ki kicsoda? Megzavarodtam :D
27/34 A kérdező kommentje:
Ha bunko vagy az a te bajod.idegenekbe kotekszel,aztan meg te vagy megsertodve.mi a bajod?hany eves vagy hogy lebanyazol?mert 27 evesen en nem erzem magam banyanak.amugy azt irtam hogy barmit kerdezhetsz valaszolok oszinten.es szerintem ebbol rajossz hogy nem ismersz.sot megkereshetsz fb-n is.ott tuti hogy ha latod a kepeket rajossz hogy nem mi vagyun az "ismeroseid".
2014. febr. 15. 23:09
28/34 anonim válasza:
ez az 51% mit tajtékzik itt? :D Vagy áruld el h ki vagy vagy hagyd abba a z összefüggéstelen hozzászólogatást
Na kérdező, én is azokkal értek egyet, akik szerint a bíróságra kell menni és ha az apának fontos a gyereke akkor jogi úton is elintézheti. Viszont képzelem h mi mindent mesélt be neki az anyja és már rühelli az apját valószínűleg vmiért, amit az anyja hazudott neki így kemény dió lesz, de nincs veszve semmi. Mellékesen ez a levél nagyon szánalmas
29/34 A kérdező kommentje:
Koszi.szerintem is szanalmas.probalom majd terelgetni a jogi dolgok fele.azt nem tudjuk mit beszelt be a lanynak.de 13 evesen meg talan kap eselyt az apa hogy bizonyitson,tenyleg jo ember.meglatjuk mi lesz.koszonom a tanacsokat.
2014. febr. 15. 23:20
30/34 anonim válasza:
két közös gyerek, várod a harmadikat a párod meg hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!