Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rica86 kérdése:
Ti mit tennĂŠtek ha a parotok exfelesege vissza akarna csabitani a parotokat es a kĂśzĂśs lanyukkal zsarolna Ĺt?
Figyelt kérdés
Irt a paromnak(akivel 2 kozos gyermekznk van),hogy akkor lathatja a lĂĄnyukat ha visszamegy hozza.eddig sok even at nem lathatta a lanyat.hogyan reagaljal en erre?2014. febr. 15. 21:07
11/34 anonim válasza:
Be kell mutatni ezt a levelet a bíróságon.
12/34 A kérdező kommentje:
Probalta felvenni a kapcsolatot meg facebookon is.par napig mukodott,amig az anyja eszre nem vette.akkor letiltottak.ra 2 honapra meg ir ilyen levelet?
2014. febr. 15. 21:46
13/34 A kérdező kommentje:
11/szerintem is ez lenne a legjobb.de meg nemerem feszegetni a dolgot.elso mondata az volt hogy mehet a pi.saba.azota semmit se mond erol,de latom hogy orlodik.
2014. febr. 15. 21:51
14/34 anonim válasza:
Nem rosszból írom, de a párod viselkedése nem túl férfias. Ha egy apa kapcsolatot szeretne tartani a lányával, és erre bírósági végzés van, akkor normál esetben nincs az a vernyákoló exfeleség/nagymama kórus, ami ebben megakadályozza. Nem kell több levelet írni, és nem kell leállni veszekedni primitív emberekkel. Idegeskedni sem kell. Egyszerűen rendőrt kell hívni és feljelentést tenni láthatás akadályozásáért. Ha az ex azt látja, hogy ilyen puhány a párod (bocsánat), az vörös posztó.
15/34 anonim válasza:
Akkora kamu vagy mint a ház. Vigyázz, hogy más nevében miket irkálsz, mert ha kiderül, hogy te irkálsz más nevébe, csalás és okirathamisitást követsz el.Ami büntetendő.
Jó lenne ha leállnál.
16/34 anonim válasza:
Kezd unalmas lenni már a kamu műsorod.
17/34 anonim válasza:
Ha jól tippelem, megjelent az exfeleség :D
18/34 anonim válasza:
17 exfeleség nem vagyok.Sosem váltam. De van tudomásom sok mindenről, ami a háttérben folyik.
Menjen bíróságra, és a biróság közben, irásszakértő is be lesz idézve. Azt viszont nem fogja megúszni.Mert már unom és nem fogom elnézni az elmeállapotára tekintettel.
19/34 anonim válasza:
Remélem kérdező érthető voltam.
20/34 A kérdező kommentje:
14-es.hat mint apa en nem kerdojelezem meg,mert latom hogy banik a fiaival.mint ferfi,szerintem megallja a helyet.viszont szlovakiabol vagyunk.nalunk csak tavaly hoztak azt a torvenyt hogy az any koteles eleget tenni a lathatasnak.viszont felt hogy ennyi ido utan mar a lanya se fog ugy viszonyulni hozza.en batoritottam ot,de felt a visszautasitastol.mar 13 eves a lany.de most hogy az exe ilxet irt,gondolom akkor nem nevelt a lanyba gyuloletet az apja irant.lehet most mar batrabban fog lepni a parom.
2014. febr. 15. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!