Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedi jelenség a férjem a mai világban vagy sok ilyen pasi szaladgál?
Kedves kerdezö! Soraidat olvasva ugy erzem kezet foghatunk.
A mi esetünkben annyi, hogy nincs 2 gyerek es a csaladjaval semmi problema.
Fiatalabb koromban a "rossz fiúkat" kerestem, mindig őket választottam. Bár a férjem is kicsit ilyen volt még a kapcsolatunk elején, idővel lenyugodott, benőtt a fejünk lágya :-)
Jobb társat el sem tudnék képzelni. Mi eléggé nyitottak és őszinték vagyunk egymáshoz és hülyeségből szoktunk beszélgetni arról, hogy a környezetünkből kit választanánk, ha nem lennénk egymásnak és mindig meglepődünk, hogy valószínűleg szinglik maradnánk, mert nem volna megfelelő partner.
Ha mégis akadna, biztosan ilyen "unalmas" férfit választanék, mint pl. a tiéd. :-) (akiket 20 évesen még nagy ívben kerültem.)
Ki mondta, hogy zsebpénzt adok neki??? Szerintem ez a rosszindulat, amit írtam az előbb is. Közös a bankszámlánk, nem szólok bele, hogy a hobbijára mit költés mikor. illetve Ő sem szól bele abba, hogyha a DM-ben otthagyok 10 ezret egyszerre.
Írd már le, ill. másold már be, mikor azt "írtam", hogy zsebpénzt adok neki.
Illetve, hogy megjegyeztem, hogy nem értem a rossz indulatot, az neked miért dühös reakció? Nem szitkozódtam, nem dühöngtem, csak megjegyeztem valamit.
Komolyan, jó, hallani, hogy ennyien írjátok, hogy hasonló a párotok. Igen, ez jó kérdés: Ki találja meg őket? :)
Én kimondottan örülök, hogy az enyémet jó néhány nő koppintotta, mert unalmas volt nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!