Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el azért mikor meghallják hogy a férjem
60 elmúlt? 35 vagyok. És ilyeneket kapok mikor védem hogy
jó pasi hogyha a kispesti sztkba lenne liftkezelö mégse
lenne olyan jó pasi ugye meg ilyenek
Gondolom azért, mert a fogalmazásod alapján egy primitív, haszonleső nőszemély vagy, hiszen le is írod, hogy vagyonos az öreg. Mikor vetettél szemet a papára, 15 évesen? :)
2013. szept. 14. 22:35
Félre értés ne essék, nem a férjed kora miatt ítélnek el, hanem amiatt, hogy miért vagy épp vele..:D
2013. szept. 14. 22:39
Egy 35 éves mit keres egy 60 éves mellett? Igy fogja fel mindenki, csakis a pénze kellhet neki!
Ha nem errõl lenne szó, akkor gondolom senki sem mondana semmit sem.
Ne érdekeljen, hogy ki mit gondol, ha te boldog vagy mellette!
2013. szept. 14. 22:40
4/21 A kérdező kommentje:
Igen boldog vagyok ő életem szerelmes csak rosszul esik hogy mások cikiznk ez miatt meg kibeszélnek és nem ertem hogy miért. Miért lenne korfüggő a szerelem?egyébkent nem gazdag de orvos és ezért hozzák fel pl az sztk liftkezelő témat de arra nem gondolnak hogy az sztk liftkezelő vsz. Agyilag sincs azon a szinvonalon azért liftkezelő. Egy nő meg szeret felnézni egy férfira egy férfi legyen okos intelligens stb...szerintem. Meg mostanában kapom a palácsik vajna páros dumat hogy ugyanaz stb..de miért?? Miért nem lehet elhinni hogy szeretjük egymást igazi lángolo szerelemmel?
Igazad van, én is szeretek felnézni egy férfira, vagy az intelligenciája miatt, műveltsége miatt, világszemlélete miatt, valami kell. Neked meg ez a, hogy te ezért nézel fel rá, a többi nem érdekes ki mit mond...
És nem akkor nem lenne jó pasi, ha liftkezelő lenne, van akinek meg igen, legyen az a liftessel.
2013. szept. 14. 22:54
6/21 anonim válasza:
Ha. Te boldog vagy, mit érdekel ki mit szól??? Sztem van benned egy kis apakomplexus! Másrészt, gyerek van? Lesz? Akarsz? Gondolj rá is amikor azt mondjàk az oviba itt a nagypapi, tutira nem fogja büszkén harsogni hogy ő az apukám! Ösztönösen kerülni fogja azokat ahelyzeteket, hogyaz apja megjelenjen a barátai elött! Ciki lesz neki! Nem azért mert esetleg nem sportos az öreg, hanem mert látni fogja, hogy más szülei milyenek, hogy az a normális és az elfogadott! Devégülis
2013. szept. 14. 22:55
Én hiszek neked, hogy most lángol a szerelem, de hidd el, a te részedről hamarosan eltűnik a rózsaszín köd, és gondolom nem egy apádkorú bácsi mellett szeretnéd leélni az életed, nem?:)
2013. szept. 14. 22:58
8/21 A kérdező kommentje:
4 gyermekünk van és főleg az ovistársak szülei tesznek megjegyzéseket. Az ovodás gyermekünk egyéként imádja az apját nem szégyenli sőt büszke rá hogy doktorbácsi és kezeli a társait. A szúlőkkel van a baj irányomban néhány anyukával akik megszóknak. De akárhova megyünk és megtudják mindenhol ez van. És rosszul esik. Vsz. Ha nem szeretném nem szültem volna neki 4 gyereket nem?
Ha a férjed intelligens ember, akkor próbálj meg ő hozzá igazodni, és magas ívben tegyél arra, hogy ki mit mond, feltételez.
Az egyik ismerősöm közel 26 évvel idősebb, mint a felesége. Mindkettő mérnök, a munkahelyükön ismerkedtek meg. Azóta összehoztak öt gyermeket. Közös erőfeszítéssel nevelik őket szeretetben, becsülettel.
A férj rendszeresen sportol. Akár 15 évet is letagadhatna, de nem teszi. Büszke arra, hogy ilyen idősen is fitt, boldog férj és családapa.
2013. szept. 14. 23:01
# 8/9!
Ne törődj az ilyen stupid libákkal, akik lehet, hogy otthon a velük egyidős férjüktől nem kapnak annyi figyelmességet és szeretetet, biztonságot, mint te.
Irigykednek!
2013. szept. 14. 23:04
Kapcsolódó kérdések: