Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el azért mikor meghallják hogy a férjem
60 elmúlt? 35 vagyok. És ilyeneket kapok mikor védem hogy
jó pasi hogyha a kispesti sztkba lenne liftkezelö mégse
lenne olyan jó pasi ugye meg ilyenek
Mondjuk irigység..? Bár nálam nincs ekkora korkülönbség, de többször volt jómódú párom, és mindig kaptam a megjegyzéseket, hogy jó helyre tettem a hátsó felemet. Én meg köszönöm szépen, a képükbe vigyorgok mert tudom, hogy az ilyen emberekből csak az irigység és a rosszindulat beszél.
2013. szept. 14. 23:14
Bocs, de szerintem is furcsa, hogy mit eszik egy intelligens orvos egy olyan nő mellett, aki még írni és fogalmazni se tud. Sokan meg azt nem értik, hogy egy fiatal nő mit eszik egy nála jóval idősebb papán, akinek már lassan öreg szaga van? És hát mit? Ő a pipihusit, te meg a pénzt. Ez van. Nem biztos, hogy irigyek az emberek, egyszerűen csak néhány dolog túl átlátszó.
2013. szept. 14. 23:21
Ja biztos azért szült neki négy gyereket, mert csak a lé érdekli.
2013. szept. 15. 00:51
Nemétem minek foglalkozol mással...
2013. szept. 15. 05:59
Ne törődj másokkal!!! Az a lényeg, jól megvagytok. És igen, az is fontos, hogy egy nő felnézhessen a férjére és az anyagi biztonság is fontos,bárki bármit mond! Szerintem te a 4 gyerekkel már bizonyítottál!
2013. szept. 15. 06:34
Elmeselem az eletem.
Fiatalon hozzamentem egy sokkal idosebb jomodu uriemberhez kulfoldre.
Boldogan eltunk gyerekek kutya utazasok stb.
Aztan a ferjem beteg lett altzheimer En eletem derekan o az oszen.
Hiaba szerettem az allapota annyira sulyos lett hogy allando felugyeletre szorult es hulyesegeket csinalt.
Mi a gyerekekkel a mai napig naponta 2x latogatjuk megyunk vele setalni etterembe stb.de mar egy magandosek otthonban lakik ahol sajat kis 2szobas lakasa van.
Itt vagyok 2o ev hazassag utan 40 evessen 3 gyerekkel gyakorlatilag ozvegyen.A valast most mondtak ki mert igy kedvezobb a helyzetem .
Tudtam hogy ez megtortenhet de oszinten nagyon rafaztam az en okos idos ferjemmel.
2013. szept. 15. 08:18
A lényeget mondom: a kispesti sztk-ban egy kedves néni kezeli a liftet.
2013. szept. 15. 11:18
Nálunk az Sztkban meg egy sokdiplomás egyetemi prof.
Komolyan. Ritka értelmes, okos ember, öröm vele beszélgetni.
Csak sajnos összejött neki az élet: az egyik lábát még fiatalkorában elveszítette. Miután leépítés volt az egyetemeken, elveszítette a munkáját, és a műlába miatt még fizikai munkát sem tud vállalni.
De iszonyú jó arc: a volt diákjai is rendszeresen csak azért mennek be hozzá, hogy beszélgessenek.
2013. szept. 15. 14:59
Sajnos a világot egy ember nem fogja megváltoztatni, és sajnos most ott tartunk, hogy az emberek általában jobban szeretnek véleményt, kritikát mondani a másik ember életéről, minthogy inkább igazán élnék a sajátjukat és tennék inkább ezt az energiát a saját boldogságuk alakulására. Tudom, hogy nagyon nehéz, de meg kell tanulni nem akarni megfelelni a másiknak, hanem saját magunknak. Meg kell tanulni nem foglalkozni mások véleményével, törödni inkább magunkkal és a szeretteinkkel. Ez egy fejlődési folyamat, amiben mindannyian részt veszünk, és azt is el kell fogadni, hogy nem ugyanott tartunk ebben mindannyian.
2013. szept. 15. 15:24
Kozeli ismerosomek pont forditva vannak. A baratnoje 60 eves, ismeros 35. Tok gaz mindenki tolunk kerdezi hogy ez komoly?... Mar lassan 7 eve vannak egyutt. Pedig nem penzes efyik sem, neten jottek ossze. Nem megszokott latvany azert itelik el.
2013. szept. 15. 22:52
Kapcsolódó kérdések: