Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedi jelenség a férjem a mai világban vagy sok ilyen pasi szaladgál?
Férjemet is sok nő lepattintotta, mikor próbálkozott. Az volt az indok, hogy unalmas. Érdekes, nekem nem unalmas. Tény, hogy sovány volt, mikor megismertem, de emiatt nem koptattam le. Jókat ettünk együtt és most emberi súlya van. 193 cm és ehhez 90-95 kiló között mozog.
Szingli barátnőimre azt szokta mondani, amit az egyik válaszoló írt, hogy a rossz fiúkat keresik, azokkal meg nem fog családot alapítani.
Azért jó olvasni, hogy másnak is van hasonló lelkületű párja és jó kapcsolatok. Köszönöm, hogy leírtátok.
A kórházban a kismama, akivel együtt szültem és laktam abban a pár napban, nagyon jóban lettünk. Tartjuk a kapcsolatot még most is. Meghívtam őket, mert a férje is szimpatikus. Férjem azt mondja, hogy akkor jöjjenek, amikor Ő nincs itthon. Neki fárasztó a munkája, piszkálják a főnökei és neki azok idegenek. Ő nem tud csak úgy beszélgetni, mint én...
Ez van. Azt mondta, hogy ezt tudtam, amikor hozzámentem. Igaz, akkor is ilyen volt. Erőltetni meg nem akarom a dolgot.
én férjem is olyan mint a tiéd...mmint nem sok férfi szeret úgy egy nőt, ahogy az én férjem engem (én csak aput láttam még ilyennek...jó minta volt előttem:))
segít mindenben, megért mindent...mellettem van...neki a hibája, hogy saját maga mellett nagyon nehezen áll ki, és hogy lassú...én meg türelmetlen:D de ő ezt is tudja kezelni...és én is kaptam egy rémes családot mellé...mondjuk a fő baj apósommal van, aztán anyósom tutyimutyisága is hibádzik, sógornőmmel nagyon jol kijövök, nagymamákat imádom :)
szóval, hál istennek, találni még ilyen férfit :) nagyon szerencsés vagyok!!!
25L
Sztem az a papucs, aki dolgozik és hagyja, hogy a párja dögöljön az ágyban, de nem az én férjem.
Négy éve vagyunk együtt, eddig nem okozott problémát, hogy nincsen baráti köre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!