Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, meddig működhet egy házasság intim kapcsolat nélkül?
Én elhiszem, hogy van ilyen pasi, aki a szülés látványától ezt csinálja, de itt már a szülés előtt 6 hónapban se volt nagyon szex.
Szerintem csak kifogás. Lelki oka lehet. Én elmennék valamilyen terápiára, megbeszélésre, hasonlóra a helyetekben.
Nagyon nem jó, hogy az apuka bent van a szülésnél. Sajnos nálatok ez tette be a kaput. Még nem is olvastam végig a történetet, de már ez volt a fejemben, hogy vajon bent volt-e a szülésnél?
Van, akinek nem tesz jót, de sajnos ez csak ilyenkor derül ki.
Nem tudom mennyire lehet hatásos a válaszom, de ha meg akarod menteni a kapcsolatot, és van hozzá elég lelki erőd én a következőt javasolnám:
Próbáld meg visszaszoktatni a szexre (nekem kicsit úgy hangzik, hogy "leszokott" róla, már nincs annyira szüksége rá)
Szóval én a helyedben kitűznék egy időtartamot, mondjuk két hetet, amikor minden este vagy minden második este "rámásznék". Ez idő alatt talán ő visszaszokik a dologhoz, és utána már neki is hiányozna. Persze ehhez részedről nagy lelki erő kell, hiszen gyakorlatilag te kezdeményezel visszajelzés nélkül. Ha ez sem jön be, és a két hét után sem kezdeményez, akkor sajnos nincs ötletem.
Én szülést nem éltem átt sem bent sem kint, de volt egy fiatal kollégám, nem egy macsó típus, aki nekem panaszolta el és kért tanácsot mint öregtől a problémája kezelésére. Hogy amikor látta a feleségét vájúdni, azt a képet nem felejti el és nem szeretne neki újra ekkora szenvedést okozni, ezért ez visszatartja a szextől. De a felesége sem jelzi hogy szeretné. És hogy egyébbként is a szakemberek mindenhol azt tanácsolják, hogy ne legyen a férfi önző és követelőző a nőkel szemben. És ha ő közeledne a feleségéhez, akkor az tartja vissza, hogy nem akar ilyen önző bunkónak tűnni. Szóval túl jól nevelt volt. Azt tanácsoltam, hogy szánjon rá egy egész hétvégét arra, hogy megbeszélje ezt részletesen a feleségével és tisztázzák az igényeiket és gátlásaikat egymásal szemben. Két hét mulva csak anyit mondott, hogy igazam volt és minden rendben van. Gondolom, hogy valóban elrendezték a dolgukat mert többet nem hozta fel a témát, nem tudom mi lett, de azóta is együtt vannak, pedig ennek jó pár éve.
Nem lehet nálatok is ilyen jellegű a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!