Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, meddig működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, meddig működhet egy házasság intim kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Párom és én 5 éve vagyunk együtt,2 éve vagyunk házasok. Van egy másfél éves gyerekünk,akit mindketten imádunk,látszólag tényleg olyanok vagyunk,mint egy tökéletes család,viszont... Amióta teherbe estem,mintha direkt húzott volna egy falat maga elé,nem nyúlt hozzám. Próbáltam a kedvében járni és orálisan örömet okozni neki,de pár perc után közölte,hogy ne haragudjak,de csak a mozgó hasam tudja nézni,csak arra tud gondolni,hogy ott a gyerek. Nem értettem,hogy az orális dolgoknak mi köze ahhoz,hogy valaki a hasamban van,de elfogadtam. A terhességem alatt többször említette,hogy nem tud rám úgy nézni,mint nőre,mert csak az anyát látja bennem. Aztán megszületett a fiúnk,utána ugye 6 hétig tilos a szex,de mit számított ez már fél évhez képest... Ezalatt a 6 hét alatt csak azt hajtogatta,hogy mennyire kíván már,mennyire szeretne velem lenni. Eltelt a 6 hét,de nem történt semmi. Nagyon le voltam lombozódva,egyrészt a plusz kilók miatt,másrészt amiatt,hogy nem próbál meg közeledni felém. Szülés után 7 hónappal vettem először erőt magamon,hogy megpróbáljak közeledni felé,sikerrel is jártam. Azt mondta,hogy el is felejtette már,hogy ez milyen jó. Nem is akarom túlragozni,az a lényeg,hogy azóta kb. 5x volt köztünk valami,akkor is az én kezdeményezésemre. Borzasztóan fáj,hogy egyáltalán nem lép semmit felém,abszolút semmit. Sokszor tényleg úgy érzem,mintha csak lakótársak lennénk,élünk boldogan,csak épp valami nagyon hiányzik. Nem értem,mi változott meg benne,nem lehet vele erről beszélni,mert azt mondja,hogy hagyjam már,ő kíván engem... Úgy érzem nem bírok így tovább élni,szinte minden este sírok és magamat okolom. Nem vagyok már kövér sem,lefogytam a régi súlyomra,adok is magamra itthon is,nem felejtek el nő lenni es mégsem kellek neki. Meguntam,hogy mindig én kezdeményezek és soha nem kapok visszajelzést,hogy csinos vagyok,vagy szép,vagy jót főztem,akármi. Nagyon szeretem a férjemet,nem akarok nélküle élni,de ebben az állapotban vele sem tudok. Mit tegyek? Van erre megoldás?
2014. febr. 11. 19:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tippeket. Ki fogom próbálni! Ez az utolsó különösen tetszik,tényleg nagyon hatásos lehet. Azt nem írtam,hogy szoktam barátnőzni,de ennek mindig az a vége,hogy féltékenykedik,kérdezi,hogy hova csípem így ki magam,kinek akarok tetszeni,stb. Lehet,hogy itt rontom el,hogy azt mondom,hogy magamnak és neked akarok tetszeni,senki másnak. Azt kéne mondani,hogy mindenkinek :) nem szereti,ha eljárkálok,nyugtalan és aggódik,szerintem meggyőződése,hogy én azért megyek el,hogy megcsaljam. Közben pedig erről szó sincs. Egyébként az ominózus kijelentés után -hogy "lehet nem tett jót,hogy bent volt a szülésnél" - azt is mondta,hogy már nem rágódik ezen,túl tudta magát tenni rajta. A fejemnél állt és nem látott premier plánban,szóval abszolút nem értem,de mindegy. Köszi a praktikákat,remélem hatásos lesz.
2014. febr. 11. 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem, hogy van ilyen pasi, aki a szülés látványától ezt csinálja, de itt már a szülés előtt 6 hónapban se volt nagyon szex.

Szerintem csak kifogás. Lelki oka lehet. Én elmennék valamilyen terápiára, megbeszélésre, hasonlóra a helyetekben.

2014. febr. 11. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nem jó, hogy az apuka bent van a szülésnél. Sajnos nálatok ez tette be a kaput. Még nem is olvastam végig a történetet, de már ez volt a fejemben, hogy vajon bent volt-e a szülésnél?

Van, akinek nem tesz jót, de sajnos ez csak ilyenkor derül ki.

2014. febr. 11. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Az a baj itt, hogy apuka érzelmileg még gyerek... Különben hogy modnhatna ilyen ostobaságokat... Pszichológus, párterápia segíthetne, ha a beszélgetés nem megy.
2014. febr. 11. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire lehet hatásos a válaszom, de ha meg akarod menteni a kapcsolatot, és van hozzá elég lelki erőd én a következőt javasolnám:

Próbáld meg visszaszoktatni a szexre (nekem kicsit úgy hangzik, hogy "leszokott" róla, már nincs annyira szüksége rá)

Szóval én a helyedben kitűznék egy időtartamot, mondjuk két hetet, amikor minden este vagy minden második este "rámásznék". Ez idő alatt talán ő visszaszokik a dologhoz, és utána már neki is hiányozna. Persze ehhez részedről nagy lelki erő kell, hiszen gyakorlatilag te kezdeményezel visszajelzés nélkül. Ha ez sem jön be, és a két hét után sem kezdeményez, akkor sajnos nincs ötletem.

2014. febr. 11. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Más pasi a két kezét összetenné, hogy a terhes felesége még őt akarná kényeztetni...
2014. febr. 11. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
11%
Nyugodj bele, ilyen a kisgyerekes házasság: el lehet a szexet örökre felejteni. Élvezd a cölibátus örömeit és foglalkozz a gyerekkel, az majd megvigasztal.
2014. febr. 11. 22:48
 18/19 mustafa33 ***** válasza:

Én szülést nem éltem átt sem bent sem kint, de volt egy fiatal kollégám, nem egy macsó típus, aki nekem panaszolta el és kért tanácsot mint öregtől a problémája kezelésére. Hogy amikor látta a feleségét vájúdni, azt a képet nem felejti el és nem szeretne neki újra ekkora szenvedést okozni, ezért ez visszatartja a szextől. De a felesége sem jelzi hogy szeretné. És hogy egyébbként is a szakemberek mindenhol azt tanácsolják, hogy ne legyen a férfi önző és követelőző a nőkel szemben. És ha ő közeledne a feleségéhez, akkor az tartja vissza, hogy nem akar ilyen önző bunkónak tűnni. Szóval túl jól nevelt volt. Azt tanácsoltam, hogy szánjon rá egy egész hétvégét arra, hogy megbeszélje ezt részletesen a feleségével és tisztázzák az igényeiket és gátlásaikat egymásal szemben. Két hét mulva csak anyit mondott, hogy igazam volt és minden rendben van. Gondolom, hogy valóban elrendezték a dolgukat mert többet nem hozta fel a témát, nem tudom mi lett, de azóta is együtt vannak, pedig ennek jó pár éve.

Nem lehet nálatok is ilyen jellegű a probléma?

2014. febr. 14. 01:30
 19/19 mustafa33 ***** válasza:
Ja, és nem tudom az számít-e, de az említett kolléga apa nélkül, férfi minta nélkül nőtt fel csupa nő között.
2014. febr. 14. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!