Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El tudnád viselni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnád viselni?

Figyelt kérdés
Ha a férjed/feleséged mindig megosztaná valaki mással ha épp veled van gondja?

2014. febr. 7. 11:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

beszélj vele, mert ez nem tesz jót a kapcsolatotoknak. ha gond van, minden szempontból az a legjobb, ha te értesülsz róla először. pl mert meg tudjátok beszélni és ha jogos, akkor tudsz rajta változtatni. a barátoknak panaszkodni az érintett háta mögött igenis infantilis viselkedés...

az én exem az anyjának sírta el, ha nem volt otthon főtt étel... akkor tudtam meg (az anyjától:)), amikor már igencsak szakítás közeli állapotban voltunk, h ez számára nagy problémát jelentett. ha mondja, akkor mondjuk simán változtatok, de nekem alapból mindegy, h délre vagy 5-re készül-e el a kaja... ugyanakkor megértettem volna, ha neki ez nem csak norma, hanem alapvető igény

2014. febr. 7. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Mégis mik azok a dolgok,amelyeket mond rólad?
2014. febr. 7. 12:26
 13/20 A kérdező kommentje:

#12 Vártam már ezt a kérdést! :)

Néhány példa: munkahely, tanulás, anyagiak, apró összezörrenések, de még a gyerek vállalás témáját se velem rágta át hanem egy számomra teljesen idegen emberrel. Én elmondtam neki mit szeretnék, arra nagy hallgatás volt, aztán visszahallottam hogy egy jó ismerősével azon tereferéltek hogy az én elképzeléseim időnként mennyire messze állnak a valóságtól....

2014. febr. 7. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan esik rosszul,közöld a pároddal,hogy ez a viselkedés nagyon nem fair veled szemben,és eléggé bánt a dolog.
2014. febr. 7. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

nem

éppen ebből volt most vitánk..

nálam ez bizalmi kérdés..

egymásközt beszéljük meg..és pont..

2014. febr. 7. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Az beteges, hogy veled nem beszéli meg. Általában én is beszélek a barátaimmal, hogy adjanak tanácsot, de a párommal is beszélek. Ez így inkább csak rólad való panaszkodás és feszültséglevezetés mint problémamegoldás. Ilyen formában nem viselném el, mert hosszú távon tuti kikészítene. Ha már megpróbáltad elmagyarázni neki és nem megy, akkor fogd a telefont, hívd fel a a legjobb barátaidat és jó hangosan fejtsd ki a problémád nekik, majd ne beszélj vele róla. Hátha észbe kap, hogy ez milyen szar érzés... Lehet, hogy gyerekes, de az is baromi gyerekes, hogy 5x elmondod, hogy szarul esik, de csak azért is csinálja.
2014. febr. 7. 13:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Én kiborulnék! Nekem teszi a szépet és a jót, a hátam mögött meg kineveti az elképzeléseimet!

Egyrészt már csak azért is megvalósítanám őket, másrészt meg közölném vele, hogy nem kell, hogy mindenben egyetértsen velem, de vagy befejezi, hogy a hátam mögött kibeszél, nevetség tárgyává vagy épp egy gonosz hárpiává tesz vagy felejtsük el egymást, mert komoly problémái vannak!

2014. febr. 7. 13:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a haverjai se mondják neki, hogy ezeket talán velem is meg kellene beszélni. Gondolom azok örülnek, hogy mások nyomorán csámcsoghatnak. Nem éppen mindegyik jó indulatú, már amennyire ismerem őket!
2014. febr. 7. 13:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem a haverok hibája. Ők azért barátok, hogy meghallgassák! Ez csak és kizárólag a férjed hibája, illetve a tiéd abból a szempontból, hogy képtelen vagy ez ügyben határozottan fellépni ellene, inkább hagyod , hogy megalázzon és esetleg néha megkéred!
2014. febr. 7. 13:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem. Ha gondja van akkor velem beszélje meg.
2014. febr. 7. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!