Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek miért jó az, ha csak szeretőnek jó?
Figyelt kérdés
Itt gondolok a 30-40-50 éves nőkre. Pl. apám csalja az élettársát már több éve több nővel. Egy nőnek mi a jó abban, hogy a férfinek csak szeretője és a férfi sosem vállalja fel nyíltan ezt a kapcsolatot és bujkálni kell? Abba nem gondolnak bele, hogy nem ők az elsők, akikkel már a férfi félrelépett. Miért akarnak a 100. levetett rongy lenni? Én ezt nem értem. Ennyi idősen nem hiszem, hogy a nők nagy része kalandra vágyik, hanem igazi társra. Az ilyen nők hogyan tudnak megalkudni, hogy csak szeretők maradnak? Mi a véleményetek?2014. febr. 3. 18:12
11/11 anonim válasza:
A magam nevében beszélek.
Pontosan 40 évesen csak a szeretőség jön már be.
Több okból is.Saját elég komoly lakásom van és gyerekem.A párkapcsolatban állandóan hozzám akartak költözni és volt rá 2szer is példa,de mindig fúrták a kapcsolatom a gyerekemmel.
A vagyonom felét örököltem felét én teremtettem meg.A gazdag férfi társ pedig olyan,ha "süllyed a hajója" nem a sajátjához nyúl általában,hanem a nőéhez,hogy mentse a menthetőt.Nőcsábász apám is így csinálta,de a saját vagyonához nem nyúlt ám,láttam a rossz példát magam előtt.
Hát kösz,de én ezekbe nem megyek bele a nyugis,kellemes szeretőség az jön be nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!