Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha ilyet írna a feleségednek egy fiú barátja?
Egy korábbi kérdés ihlette a kérdésem.
Mit szólnál, ha netes beszélgetés végén a feleséged fiú barátja úgy köszönne el az asszonytól, hogy szia te d kosaras.
Egyetemről ismerik egymást, máshol élnek, szóval nem találkoznak, csak telefonon, neten beszélnek.
Van egy fiú barátom,akivel szerelmemnek, vagy ennek különbözű nyálas verzióinak becézzük egymást, minden beszélgetés végén vagy elején.
Van barátnője, engem sem érdekelt ő soha.
30-hoz közelítünk.
Magamból kiindulva semmit nem látnék bele.
Szerintem jó haverok voltak egyetemen is, biztos viccelődtek így a feleségeddel, és a nosztalgia kedvéért így köszönt el tőle. :) Ne görcsölj rá. Én biztos nem akadnék ki.
Egyébként nem illik beleolvasgatni más beszélgetésibe.
Nem kell ezt úgy felfújni, szerintem. A nagy melleket midig megnézik, megjegyzik. Nincs abban semmi különös, ha anno d kosarasnak, netán csöcsösnek hívták. Ha egy régi ismerős a magánlevelezésben (ahol tényleg nem tudom mi dolgod volt….) írja, az nem gáz. Ha ezt kiabálja utána az utcán, miközben már egy feleségről, netán anyáról van szó… az már zavaró.
Hogy kirakta-e egyetem alatt, vagy sem, szerintem az most már teljesen lényegtelen. Eltelt x év, férjes asszony lett… Nehogy már azon agyalj, netán azért vond kérdőre, hogy hogy öltözködött évekkel ezelőtt...
Én se gondolnék erről a dologról semmi extrát, főleg azután, amit a feleséged mondott róla.
Ebben viszont lehet, hogy tévedsz:
"A kérdező kommentje:
Suli azért más, mint idősebb, elvileg lehiggadt 28-30 évesek."
Lehet, hogy te "lehiggadtál" - tán sokkal jobban, mint a nejed.
Udvarlás, kedveskedés, szex rendben köztetek?
A feleség szerint is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!