Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnál, ha ilyet írna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha ilyet írna a feleségednek egy fiú barátja?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdés ihlette a kérdésem.

Mit szólnál, ha netes beszélgetés végén a feleséged fiú barátja úgy köszönne el az asszonytól, hogy szia te d kosaras.

Egyetemről ismerik egymást, máshol élnek, szóval nem találkoznak, csak telefonon, neten beszélnek.

2014. febr. 3. 09:44
1 2
 1/18 anonim válasza:
13%
Válóper. Ennyiii :)
2014. febr. 3. 09:50
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Semmit. Mit kellene szólni hozza? Majd az asszony le rendezi. Egy kosarmerett meg nem nehez eltalálni egy fényképről.
2014. febr. 3. 09:50
 3/18 anonim ***** válasza:
7%
Azt gondolnám, hogy flörtölnek. Esetleg camoznak, ahol a feleség megmutatta bájait a fiúnak, vagy akár telszexet is kinézném belőlük.
2014. febr. 3. 09:53
 4/18 A kérdező kommentje:

Együtt jártak egyetemre, ismeri, szóval nem fénykép alapján mondja ezt.

Csak az zavar, hogy nyilván nem a semmiből jött ez a dolog, szokta dicsérgetni rendszeresen vagy akár a párom "provokálja" ki, hogy dicsérgesse a testi adottságait, szóval biztos nem egyszeri ötlet volt tőle, hogy benyög egy ilyet.

2014. febr. 3. 09:54
 5/18 A kérdező kommentje:

Amúgy a legvalószínűbb, mivel a párom szeret kivágott felsőkben járni, gondolom az egyetem alatt mégjobban, ezért szoktak ezzel viccelődni, ennyi.

Azt mondta, nem volt köztük soha semmi, na meg külsőre nem éppen a párom esete a srác.

2014. febr. 3. 09:55
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Határeset. Ennek azért még nem kell olyan nagy jelentőséget tulajdonítani, persze attól függ, hogy a feleséged hogyan reagál erre.

Én csak magamból tudok kiindulni, ha egy pasi ilyet mondana, akkor röhögnék rajta egyet, de megkérném, hogy ne hívjon így, mert ez nagyon félreérthető és nekem nem fér bele egy baráti, haveri viszonyba, ha már van párom, férjem. Meg lehet, hogy vicces, meg poén, de én több tiszteletet várok el egy férfitól.

2014. febr. 3. 10:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
D kosaras.../ van olyan akit csöcsösnek hívtunk a suliban, fiúk lányok egyaránt, alegjobb haveromat "Lóf..szúnak" mert szerenscétlennek avgy szerencsésnek ahonann nézzük hatalmas dákója van (nagy átmérő 25 cm felett .. Sosem láttam nem mérték a srácok..ncsak hozzávetőleges infőm van) tehát semmi ...De ha azt mondaná kinyalnálak, akkor kiverném a balhét
2014. febr. 3. 10:14
 8/18 A kérdező kommentje:

Csak azért gondolom, hogy nem a semmiből jött az egész, mert párom c kosaras amúgy, de valamiért nagyon központi téma nála a mell dolog, ezért szokott push up-pal néha tuningolni, amiben minimum d kosarasnak tűnik, gondolom a párom eldicsekedett a srácnak, hogy abban d kosarasnak látszódik.

Vagy valami ilyesmi szitu lehetett.

2014. febr. 3. 10:15
 9/18 A kérdező kommentje:
Suli azért más, mint idősebb, elvileg lehiggadt 28-30 évesek.
2014. febr. 3. 10:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem is csöcsösnek hívtak a suliban, meg az volt a téma az osztályban, hogy a sok lány közül nekem vagy az A.nak van-e a legnagyobb melle. Sokáig zavart ez a testi adottság és komolyan, nem lehet mit tenni, ha ilyet mondanak. Ráadásul én ki se raktam sose a valódi D kosaramat. Emiatt nem kell nagyon kiverni a balhét, inkább attól függ a lány hogy reagálta le, ill. kiprovokálta-e, hogy ezt mondják neki.
2014. febr. 3. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!