Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél ha a párod ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a párod ennyi pénzt piára költene?

Figyelt kérdés

Sokan nem értenek velem egyet, szerintük egy óvódásnak is kel zsebpénz!

De nekem már elegem van. Szűkösen élünk, havi 150.000ft kb a keresetünk.

A férjem hetente kap fizetést h-pig az 25.000ft ebből minden héten csak 20.000 ad nekem, a többi magának tartja meg, amiből felesel és sörözik. Kezdem megelégelni. Sokkalom a havi 100.000-ből a 20.000ftos piálást!

Ugye nem csak szerintem sok?

A páromnak én csomagolom a reggelit és az ebédet is. Kajáról nem kell gondoskodnia. Mit tennétek? Próbáltam már erről vele beszélni de állandóan veszekedésbe torkollik.

2014. jan. 28. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

21:36-os: "Nehogy már ne legyen egy dolgozó férfinek saját magára heti ötezer Ft-ja! "

NEM arról van szó, hogy ennyit költ magára - habáar ahol kevés a pénz, ott NEM JUT egy embernek ennyi fölöslegesen, HANEM arról, hogy ELISSZA!!!!

A kérdésre: ha a párom rendszeresen ilyen mértékben inna, akkor döntenie kellene, hogy VAGY abbahagyja (ha egyedül nem megy, forduljon orvoshoz vagy más szakemberhez), VAGY pedig az exem lesz. Alkoholistával nem élnßek együtt semmi esetre sem, márpedig akinek folyamatosan, minden nap kell alkohol, az az.

2014. jan. 28. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
A havi 20e Ft saját költőpénzt még megértem, de azt akkor költse el értelmes dolgokra, ne piára... havi 20e piára nagyon sok.
2014. jan. 28. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, mennyit lehet inni kocsmában napi ezerért, de ha egyszer úgy jönne haza, hogy piaszaga van, znap már nem aludna ott. Nem az a kérdés, hogy mennyit keres ő vagy a másik, de ha iszik, nem bírnám. .ás kérdés, hogy ha eddig nem csinálta, most miért kezdte. Mii jobb neki munka után a haverokkal, mint menni haza a feleségéhez? Valami elromlott? Segítségre van szüksége. De ne én szenvedjek tőle. Vigyázz a társfüggéssel! Olvass róla!
2014. jan. 29. 04:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezen a kib--szott gyakorikérdéseken mindig mindenre az a válasz hogy hagyd ott, én ezt nem tűrném, stb. ...

Könyörgöm, 26 éves házasok!

Kérdező, nyilván neked van igazad, de biztosan találni fogtok rá megoldást. Ülj le vele, mondd el neki, hogy havi 20ezer forint kiesés az sok, szükség lenne rá.

2014. jan. 29. 07:14
 15/15 anonim ***** válasza:
31%

"Sokan nem értenek velem egyet, szerintük egy óvódásnak is kel zsebpénz! "

Hát én sem értek veled egyet.

A szerencsétlen pasas dolgozik egész nap, és csak annyi joga van, hogy hazaadja a keresetét az asszonynak, aki még beosztani sem tudja!!

Na ezért nem szabad megnősülni!!!

2014. jan. 29. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!