Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen házassági problémáitok voltak, melyek megerősítették a kapcsolatotokat és közelebb hoztak egymáshoz?
Nem figyelted még meg? amikor meg van minden az emberek elkezdenek unatkozni, keresik azokat a dolgokat amikkel az unalmukat eltudják tompítani hogy új ingerek érjék őket, uj nők/férfiak, egy idő után meg nem lesz értéke semminek, mert csak a vásárlás pillanatáig jelent a kiszemelt dolog valamit.
A bajban meg küzdeni kell, összefogni, a folyamatos támadásokat kivédeni, koncentrálni, jönnek az ingerek és impulzusok maguktól, a dolgok események tárgyak az értéküknek megfelelően a helyükre kerülnek, és egyre jobban erősödnek és kezelik a problémákat, amik mondjuk egy "semmiproblémával nem tud küzdeni" féle ember összeroppan.
Elkényelmesedés, elhidegülés, már nem mondtuk ki a pozitívumokat, csak a negatívumokat, elmaradtak a közös programok, a spontán érintések, kedveskedések.
Megoldani nem sikerült, mert a férjemnek minden jó volt úgy, ahogy volt, és egyedül próbáltam változtatni.
Munkanélküliség mindkét oldalon. Én is elvesztettem, aztán a férjem is. Ő nagyon hamar talált másikat, én valamivel később.
Nehéz volt elfogadni hogy nem lehet gyerekünk. Mondtam a férjemnek ha úgy érzi, hogy nem tudja ezt elviselni akkor megértem ha menni akar...nem fogok rá haragudni (majd összejön mással, és attól a másik nőtől biztosan lehet gyereke.)
Ő ezt visszautasította. Azt mondta nem tudná más gyerekét szeretni, csak azt aki a kettőnk gyereke lenne. És ha tőlem nem lehet akkor mástól nem akar. Furcsán hangozhat, de akkor tudatosodott bennem ténylegesen hogy mennyire szeret engem...előtte is tudtam, de akkor mikor ezt mondta, akkor esett le igazán.
Bár ezeket csak szimplán felmerülő gondoknak tartom, nem házassági problémának, mert a házasságunk, tehát a kettőnk kapcsolata egymással szemben soha nem ingott meg. Ennél erősebb nem is lehetne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!