Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri majd házasságkor felvennem a párom nevét? A személyes iratok miatt kérdezem, hogy mennyire költséges újat igényleni belőle?
Budapesten lakom és itt fogom elintézni.
Mennyibe kerül külön a személyi igazolvány, lakcím kártya, TAJ kártya, adókártya, jogosítvány, útlevél és bankkártya lecserélése?
utolsó vagyok: személyi és lakcím kártya 2000
tajkártya és adókártya ingyenes.
viszont én az adókártyára 1 évet vártam (pest megyében lakom) valami gond volt a kártya alapanyagával. hiánycikk volt azt hiszem. ezért kellett rá várni.
Ez eddig mind oké, de engem érdekelne, hogy az autómat át kell-e íratni, törzskönyv, meg forgalmi, meg nem tudom hol szerepel még a nevem...
Szóval ezek is pénzbe kerülnek, ha egyáltalán kell cserélni ezeket, de igazából, ha elég a személyit meg a lakcímkártyát, TAJ kártyát, adó kártyát, akkor én a többivel nem foglalkoznék, most azért fizessek 6000 Ft-ot vagy mennyit, hogy kiküldjék a jogsimat is újra??? :/
26
igen
az autó esetében 12E a névváltozás az új papírok miatt..
ha van ingatlanod azt is át kell írni...stb
16-os
akkor nagy keverés később... autó esetén 20 vagy 30 E a bírság....(én sem akartam, mert a műszaki is hamarosan lejár...) aztán ugyanott vagy..
az ingatlan esetén csak a tulajdoni lapon kell a földhivatalban én úgy tudom...mert nem változik a személy, csak a neve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!