Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házzassággal megszűnik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házzassággal megszűnik a barátság a nők részéről? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A barátnőm férjhez ment, de szombatonként el szoktunk menni beülni a kedvenc helyükre beszélgetni.

Régen mindent megbeszélt velem, az élete intim részleteit is kéretlenül, de én sosem tiltakoztam vagy bíztattam, gondoltam mondjon csak el annyit amennyi neki jólesik.

Most már nem evez ezekre a témákra amit meg is értek, elvégre megtalálta a "nagy Ő"-t, akivel le akarja élni az életét a házasság erről szól elvileg.

Nem is kíváncsiskodtam.

Hanem, én elmondtam neki egy intim jellegű problémámat, amire a következő találkozásunkkor elmondta hogy a kedves férje mit javasolt, hogy az ő húga mit csinált.

Én ezen kiakadtam, szerintem joggal, hiszen ezelőtt nem adta tovább a titkaimat.

Örülök neki, hogy ilyen szinten bíznak egymásban, de ha én 1 valakinek akarok titkot mondani, most már őrá nem számíthatok, mert házas? Feltétlen meg kell osztania mondjuk az én szexuális problémámat egy pasival, akivel nem hogy bizalmas viszonyban nem, de csak köszönőviszonyban vagyok, olyan felszínes az ismerettség.

Most úgy érzem, elveszítettem egy barátnőt.

a házas nőnek tényleg kötelessége minden rábízott titkot a férje orrára kötni, vagy ez egy avítt, idejétmúlt szokás?

A nagymamám mondta egyszer, hogy háazsságban lenni olyan, mintha a 2 ember egyvalaki lenne és mindent elmondanak egymásnak, de ha nekik bajuk van egymással, azt ők nem mondhatják el senkinek.

Manapság is így van? Kinek mi a tapasztalata?

Van olyan nő, aki tart titkot a férje előtt (nem saját és más titkát? Egy barátnőjét, ami egyikőjükhöz sem kötődik, ergo nem feltétlen rá tartozik.

2014. jan. 23. 14:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
74%
Nekem amióta az egyik legjobb barátnőm megtalálta a nagy Őt azóta le se szar. Én örülök, hogy megtalálta de azóta kb nem is beszéltünk.
2014. jan. 23. 16:24
 12/39 anonim ***** válasza:
41%

Egyrészt örülök, hogy a narancsbőr a legnagyobb problémád. :) Ha neked ez fontosabb, mint a barátnőd (mert ez most kb. így jött le), az gáz.

KÉRTED egyszer is, hogy ne adja tovább azt, amit mondasz neki? IGEN, amikor az ember együtt él valakivel (nem csak házasság lehet), akkor természetes, hogy az ember szinte mindent megbeszél a párjával. Nem "elmondja", nem "továbbadja", hanem megbeszélni. Nagy különbség. Nem azért, mert nem tud titkot tartani. Nyilván van olyan, ami publikus infó, és biztosan van olyan, amiről úgy gondolod, hogy csak a barátnődnek mondanád. De ilyenkor szólni kell, hogy EZT most ne beszélje meg otthon a férjével. Ennyi. Szerintem a barátnődnek fogalma sincs arról, hogy megbántott és hogy ezt téged zavar. Ő csak segíteni akart NEKED, és ezért megkérdezte mások véleményét is. Lehet, hogy az eszköz rossz volt, de a szándék nem.

Sajnos azt tudomásul kell venni, hogy ha az embernek van férje, akkor ő az első számú "barátnő" is egyben, legalábbis normális esetben. Szerintem nagy baj lenne, ha a férj és feleség kommunikációja kizárólag a kettejük ügyére korlátozódna. Ezt nem kimondottan a te ügyedre mondom, hanem általánosságban.

2014. jan. 23. 16:32
 13/39 anonim ***** válasza:
31%

Nagymamád nagy igazságot mondott,jó lenne,ha ez betartható lenne....De alapelvnek mindenesetre tökéletes.

Igen,meg kell azt értened,hogy Ők egyek és az az Ő magán privát szférájuk,hogy mit beszélnek meg egymással vagy mit nem,tehát ergo ebbe Neked nincs beleszólásod.:)Érted? Én inkább örülnék a helyedben,hogy a BARÁTnőd,foglalkozott annyira a problémáddal,hogy energiát fektetett abba,hogy továbbgondolja (Ki mással tenné ezt,ha nem a legközelebbi hozzátartozójával? "Több szem többet lát"...stb.).Ez csupán egoista hozzáállás a részedről szerintem,hogy ebből ügyet csinálsz.Nehogy azt hidd,hogy a Te problémád a Férjet 1 percnél tovább is érdekli.:) Valószínűleg csak annyit foglalkozik a dologgal,amivel a Feleségének,s ezáltal Neked segített.Szóval szerintem sem kéne ebből ügyet csinálnod.

2014. jan. 23. 16:34
 14/39 anonim ***** válasza:
85%

"Nekem amióta az egyik legjobb barátnőm megtalálta a nagy Őt azóta le se szar. Én örülök, hogy megtalálta de azóta kb nem is beszéltünk."

Ehhez én csak annyit fűznék hozzá, hogy amióta férjhez mentem, a legjobb barátnőm le se... nem hajlandó találkozni velem, se telefon, se e-mail, se sms, én meg meguntam, hogy könyörögjek, és őszintén szólva baromi szarul esik.

2014. jan. 23. 16:35
 15/39 anonim ***** válasza:
45%
Én is elmondanám, csak nem vagyok hülye hogy megmondjam , csak adok egy tanácsot amit mástól vettem. Nincsenek titkaink, én is ismerem az ő haverjai ügyeit és fordítva. Érdekes hogy csak a nők csinálnak ebből ügyet.
2014. jan. 23. 16:44
 16/39 anonim ***** válasza:
90%

Annyiban van nagymamadnak igaza, hogy ha valaki megtalalta az igazi tarsat, az egyben a legobb baratja is lett. (legalabbis nalam igy van) Aki a legjobb baratom, abban annyira megbizok, mint magamban, megvitathatok vele barmit es meg is teszem, de nem azert mert nem erdekel mas, hanem mert eszre sem veszem. Onkentelen ez a dolog. Pont olyan, mint amikor a legjobb baratom egy no es elmondok neki mindent. Ez azonban meg annal is tobb, hiszen o a tarsam is egyben. Igy tenyleg megszunnek a hatarok es a ket ember egy lesz.

Nem kell hazassagnak lennie hozza, egy igazi, tartos kapcsolat is lehet ilyen, de teny, nekem pl csak a hazassagom mukodik igy, mas kapcsolatom ezt meg sem kozelitette.

Az mas kerdes, hogy intelligens ember felfogja, hogy nem MINDENT oszt meg a tarsaval, legalabbis, ami a baratai ugyet illeti. Ha veletlenul megis megtortent, vagy baratnod nem erzi, hol a hatar, akkor figyelmeztesd erre. Nem biztos, hogy szandekosan tette, vagy megbantani akart.

Azt azonban el kell fogadnod-es ez pont a msik oldal, amirol akartam irni-hogy az o legjobb baratja most mar valoszinu a parja, nem te. Ilyen ertelemben valoban van valtozas a kettotok kapcsolataban, es kettotokon all, hogy alltok-e ehhez es meg tudjatok-e oldani. Sajnos en pont a masik oldalt eltem at ilyen fajdalmasan, amikor az akkori legjobb baratnom keptelen volt elfogadni, hogy az –akkor meg nem ferjem-nem csak a parom, hanem legjobb baratom lett. Feltekennye valt, sot iriggye es megbantott. Eltavolodott es engem vadolt. Nem mondom, hogy te ezt teszed, de most ebben a helyzetben oszintenek kellene lennetek egymassal, feltarni az erzeseiteket, megbantottsagotokat-ha van-hogy ismet kozel tudjatok kerulni, most mar egy masfajta minosegben.

Remelem, sikerul megoldanotok.

2014. jan. 23. 16:45
 17/39 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy a mai világban jobb nem megbeszélni senkivel sem az intim dolgokat kivülállóval.

A férjemet egyébként sem érdekli a nõi dolgok.

Lassan jobb itt megbeszélni, hogy nehogy valaki továbbadja,amit nem szeretnénk.

2014. jan. 23. 16:46
 18/39 anonim ***** válasza:
72%

66%-os, rohadtul nem érted a lényeget.

Én sem hinném, hogy a férjet érdekelné a probléma. Sőt, a barátnőn kívül sokakat nem. De ez nem indok arra, hogy kiálljak az utcára, és elkezdjem kiabálni a dolgaimat.

Engem az is zavarna, ha azt "adná tovább" a barátnőm, hogy zavar, hogy sok spam-et kapok, pedig ennél piszlicsárébb probléma kevés van.

Ráadásul ha ez az "egy ember"-kedés annyira komoly lenne, nem lehetne egy válással megszüntetni.

2014. jan. 23. 16:48
 19/39 anonim ***** válasza:
89%

Nekem volt ilyen "barátnőm", még közös mélcímet is csináltak a férjükkel, és elvárta, hogy oda küldjem a neki szánt leveleimet. A barátság körülbelül ekkor szakadt meg.

Én magam nem szoktam elmondani az ilyen dolgokat a férjemnek. Egymás között nincs titkunk, de a másokét tiszteletben tartjuk.

2014. jan. 23. 17:08
 20/39 zabmester ***** válasza:
74%
Teljesen igazad van. Az, hogy a kettejüket érintő, vagy csak a barátnődet érintő dolgokat ők hogyan kezelik, az az ő dolguk, sőt, teljesen rendben van, ha ezekkel közösen foglalkoznak, hiszen ők ezért egy pár. Viszont amit te a barátnődnek bizalmasan elmondasz, annak kettőtök között kéne maradnia, hiszen attól még, hogy ők házasok, te nem lettél a férje puszipajtása.
2014. jan. 23. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!