Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék, hogy férjem ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy férjem ne aggódjon más pasik miatt?

Figyelt kérdés

Többen lakunk egy házban, konyha, fürdőszoba közös. Napközben pizsamában vagyok itthon, ez egy vékony hosszúnadrágból és egy toppból áll. Nem nevezném kihívónak, a mellem sem látszódik ki. Páromat viszont zavarja, mert csupasz a vállam. Tegnap megkért, hogy hordjak inkább pólót. A probléma, hogy elég meleg van a szobában, így biztos nem fogok pólóban aludni, mert csak beleizzadnék. Szerinte ez túl kihívó és nem akarja, hogy a többi pasi megbámuljon itthon.

Ugyan ez játszódik le nyáron is a 40 fokban, hogy ki van vállam és dekoltázsa van a ruhának, így ne menjek emberek köze.

2014. jan. 22. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Nekem csak egyszer kell elmondania ha valamelyik ruhám zavarja,rögtön át is öltözöm,illetve a továbbiakban is figyelek arra amit kért,mert nem ügy.:) A köntöst meg épp erre találták ki.Én is linkeljek vagy tudod mi az?
2014. jan. 23. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is oltozz fel inkabb!

Na nem azert, hogy igy nem tudod magad kelletni, cskhogy nehogy megfazzal! ;D

2014. jan. 24. 12:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez egy aggódós férj.

Amikor nekem volt feleségem, eszembe se jutott, hogy más pasik eszébe jutnak, azt meg hogy egy férfitárs mit gondol róla teljesen független attól, ahogy öltözik.

A férjed nem perzsa véletlenül?

Mondjuk a köntös jó kompromisszumnak tűnik....

2014. jan. 25. 00:18
 14/17 A kérdező kommentje:

Az a baj a köntössel, hogy a szobában már így sem lehet megmaradni már rövid pizsamában sem.

Egyébként egyáltalán nem mondanám kihívónak, inkább kislányos stílusúakat kedvelem mint a ...

Egyébként nem érzem fairnek, hogy nekem miért kéne köntösben mászkálnom mindenhova, míg a házban senki nem törődik ezzel. Reggel lemegyek a konyhába, ott ul az olasz pasi alsónadrágban, ölében a barátnője szintén alul öltözve.

De nem is csak ezzel van gond, hanem szinte mindig probléma, ha szóba álok más férfival.

Korábban kollégiumban laktam, a folyosó egyik végén laktak a fiúk, mi a másikon, zuhanyzók egymás mellett voltak. Ott sem zavart senkit, hogy megláttuk egymást alsónadrágban, pizsamában. Ezért nekem természetes. Párom viszont egy elég konzervatív országból való (utolsó válaszoló: nem perzsa, de közelít), náluk otthon az édesanyja azt sem engedte meg a lányainak, hogy 40 fokban olyan ruhát vegyenek fel, amiben ki van a karjuk vagy a lábszáruk.

De a probléma nem csak az öltözködéssel van. Ha szóba állok egy sráccal, legyen az egy gyermekkori barátom, tanárom, vagy csak a boltos, akkor egyből jön a kérdéssorozat, hogy "mit mondott?, mit akar tőled?, tud rólam?, van felesége?" stb...

2014. márc. 2. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Ajjaj, - aggódós férj: nem jó jel.

Nem fog javulni, sőt!

2014. márc. 2. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Részvétem, nem hiszem, hogy sokat tudsz tenni azzal, ha ilyen. A válaszolókat nem értem, szerintem semmi baj nincs egy pizsamával reggel, főleg, hogy mindenki más még lengébben öltözik. S a nyári problémáján különösen látszik, hogy túlzottak az elvárásai ilyen téren. Gondolom, strandra végképp nem jártok, legalábbis a férjednek nem tetszik...
2014. márc. 3. 01:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Hja, kérem, nem kell "perzsaközeli" emberhez hozzámenni feleségül, mert náluk a konzervatív felfogás nem egészen azt jelenti, mint nálunk.. Érted. Nem hiszem, hogy valaha ebben egyet fogtok érteni, most már szagold, amit szakítottál.
2014. márc. 3. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!