Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék még? Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még? Hogy lehet ennyire megromlott házasságot helyrehozni?

Figyelt kérdés
Rég házasok vagyunk. Voltak szebb és rosszabb napjaink, de mostanra eljutottunk oda, hogy szinte szóba sem állunk egymással. Ha igen, max. a gyerekek, az étkezések, a számlák, stb. a téma. Hiába kérem a férjem, hogy szánjon rám több időt, beszélgessünk, legyünk csak úgy együtt, mindig azt mondja, hogy fáradt, vagy otthon sincs. :( Bezzeg a barátaival skype-olni órákat, velük telefonon csevegni, nekik elmenni segíteni nem fáradt. Ha erre rámutatok, vagy nem szól vagy annyit mond, hogy már megint kezdem és besértődik. Szeretem, mert (bár a leírásból nem látszik) nagyon jó ember!
2014. jan. 12. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen haverjai vannak, hogy órákat tud velük beszélni?

Én úgy gondolom, haverok ált. hasonló korosztályból vannak.

Azt írtad, rég házasok vagytok, ergo biztos nem vagytok már fiatalok.

A haverjai ilyen 50-es agglegények?

2014. jan. 12. 22:55
 2/6 A kérdező kommentje:
8 éve házasodtunk. Én 29 vagyok, ő 34. 30-40 körüliek a barátai. Rengeteget tudnak beszélni! Leginkább a semmiről, vagy az ügyekről, amiket a férjem intéz nekik szívességből... :(
2014. jan. 12. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne kérd, hogy szánjon rád időt, hanem hagyd, hogy kialakuljon. Szervezz egymás után több hétvégére egynapos, reggeltől-estig kirándulásokat, ezek közben remekül lehet beszélgetni. A szülinapjára, vagy a tiédre, vagy az évfordulótokra vegyél/kérj egy háromnapos belföldi welnesshétvégét kettesben, valamikor hívd meg pár barátját hozzátok vacsorázni, egyszóval legyenek közös élményeitek.
2014. jan. 12. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:

És a 30-40 körüli haveroknak nincs családjuk, hogy ennyi idejük van?

Belefáradt a családi életbe. Ezért nem szabad korán elkötelezni magunkat. Meg kell élni a szabadságot is.

Ne kérd, hogy szánjon ád több időt, azt úgyse lehet kényszerből tenni.

MIndent helyre lehet hozni de csak úgy, ha azt mindkét fél akarja.

Hagyj neki időt, foglalkozz a gyerekeitekkel, ne nyüstöld, ha pár héten belül sem lesz közeledőbb, akkor mond meg neki, hogy válni akarsz.

2014. jan. 12. 23:06
 5/6 FF01 ***** válasza:
70%

Szia.

Szerintem egy kicsit legyél közömbös vele, bármennyire is nehéz... napközben ne hívd fel, és Te is csak akkor szólj hozzá, amikor nagyon muszáj valamit megbeszélni..

Ha van rá lehetőséged tűnj el 1-1 órára napközben, ne tudja hogy hova.. Ilyenkor menj el vagy sétálni vagy valamelyik barátnőddel találkozni, lényeg hogy a férjed ne tudja.. Hidd el elő jön belőle (mint minden férfiből) a féltékenység, kíváncsiság... Ő fog előbb akarni veled beszélgetni hidd el, de akkor is legyél kicsit távolságtartóbb, ha ezek után sem kezdi el érezni, hogy itt akár el is veszíthet, és változtatnia kell, akkor a fene tudja :/, de szerintem egy próbát megér..

Sok sikert!

2014. jan. 12. 23:49
 6/6 anonim ***** válasza:
keress olyan témát ami érdekli,vagy beszélgess leginkább a semmiről,vagy az ügyekről, amiket a férjed intéz nekik szívességből, :)
2014. jan. 13. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!