Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

6 hónapja megtudtam, hogy megcsalt.Próbáltam én is változtatni,még több figyelem,több szex,szerelmes levélkék,sms-ek.Az smsre a válasz, sokba kerül.

Most már a szexet sem kívánom, mert nem bízok benne.Egyre nehezebb, a beszélni próbálok vele, mert szerintem még mindíg tartják a kapcsolatot, sóhajtozás és az a válasz, hogy én hülyeségeket képzelek.42 éves vagyok, már nem fiatal, de az érzéseim elég gyakran igaznak bizonyultak, régen is.Mit tennétek a helyemben?

2013. nov. 22. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy változtattam volna, hogy válóper...
2013. nov. 22. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt nem vagy biztos abban, hogy ne tartják a kapcsolatot.

Másrészt, ha biztos is lennél benne, vajon meg tudnál-e újra bízni benne, hogy nem tesz ilyet még egyszer?

Bár úgy látom, hogy felesleges ezen gondolkodnod, mert ezt a kapcsolatot csak te próbálod megmenteni. Holott neki kellene kaparnia, hogy ne veszítsen el téged.

2013. nov. 22. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Egyet nem értek. Miért te tepersz ha téged csaltak meg?
2013. nov. 22. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Elég sok kérdésbe bele olvastam és mindenhol vagy a legtöbb esetben a nőt okolják.Valóban sokszor voltam elfoglalt, míg a kedves barátnőjének nincs gyereke, csak egy vállalkozása, így én tepertem, de most elfáradtam vagy depis lettem, nem tudom.És sajnos már néha azt sem tudom,szeretem-e? Pedig ő volt életem szerelme, azt hittem minden bajt megoldunk.De ez most kifogott rajtam.
2013. nov. 22. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

"Elég sok kérdésbe bele olvastam és mindenhol vagy a legtöbb esetben a nőt okolják"

Ez totális hülység!!!

A megcsalás kizárólag annak a hibája, AKI megcsal. AZ elöfordulhat, hogy a kapcsolat megromlásáért mindketten felelösek, de ha tisztességes, becsületes emberröl van szó, akkor az ELÖSZÖR beszél a párjával, elmondja, hogy milyen gondjai vannak vele illetve a kapcsolattal. Ha ez UTÁN sem javul a helyzet, akkor két lehetösége van:

1. elfogadja, hogy így van, és minden megy tovább,

2. NEM elég neki a meglévö kapcsolat, akkor KILÉP belöle nyíltan, és CSAK UTÁNA kezd mással.

A megcsalás egyik esetben sem lehet benne a játékban.

Az eredeti kérdésedre meg: ha társad MEGCSALT, akkor NEM neked, hanem NEKI kellene erölködni a kapcsolato helyreállításán, így abszolút SEMMI értelme, hogy te próbálkozol, ö meg kihasználja a helyzetet és két embert szédít egyszerre.

A helyedben sürgösen beadnám a válókeresetet, MIELÖTT teljesen lealacsonyítom magam.

2013. nov. 22. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
A leírtakból azt lehet leszűrni,hogy míg te a lelkedet is beleadtad ebbe a kapcsolatba,addig a pasi nagy ívben lesz..r téged is,meg úgy az egészet.Szerintem mentsd meg a maradék önbecsülésedet,és lépj le!Ne hogy még te teperj,inkább te küldd el a francba ezt az alakot.Elhiheted nekem,hogy amennyire rossz lesz az elején,annyira helyre fognak jönni az idegeid és az életed,miután megszabadultál tőle.
2013. nov. 22. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért nem jársz a dolgok végére és deríted ki az igazat?
2013. nov. 22. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
mindig a nő hibája, mert a nőnek kell nem-et mondania
2013. dec. 10. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Az 5.-kel értek egyet, és kiegészíteném egy 3. ponttal:

Abban is megállapodhatnak, hogy minden megy tovább így, és többszerelmű (v. másfajta) kapcsolatrendszerré alakulnak.

Itt is az az alap, hogy csak amiben MEGÁLLAPODTAK, és amiben mindenki benne van, azt becsületes csinálni. A másik életét befolyásoló dolgot az őt tudta nélkül???! SOHA!

Az kicsapja a biztosítékot!

Ezért ez a megcsalás szó se pontos. Inkább a becsapás, átverés, elárulás szót használnám, mert ebben bennevan bármelyik verzió, amikor a másik fejét átvágjuk - bármilyen kapcsolati forma esetén.

2013. dec. 11. 04:40
 10/10 anonim ***** válasza:

8: De mért kéne egy nőnek nemet mondania egy férfinak, akivel vonzódnak egymáshoz és akiről 1. nem tudja, hogy van valakije, 2. nem tudja, hogy van olyasvalakije, aki a férfi monogámiájára számít?

Ezek a becsapott nők sokkal nagyobbat szívnak időnként mint a megcsalt fél. Ők kevésbé ismerik a férfit, kevesebb árulkodó jelet van alkalmuk észrevenni, nincsenek közös ismerősök, akik alátámaszthatnák a sztoriját, stb... a megcsalt félnek azért ennél lényegesen több infója, támpontja, kapaszkodója, közös ismeretségi köre, rokonsága, (sok esetben joga), támogatója van.

2013. dec. 11. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!