Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző a férjem a lent leírtak alapján?
elkezdtem fogyózni és tornázok itthon, ehhez az kell, hogy a férjem hazajöjjön és addig a legkisebb gyerekkel legyen, a többi gyerek oviban, iskolában.
viszont a férjem is mindennap eljár edzeni terembe, neki ez nagyon fontos, így később jön meg a melóból, addigra nem mindig van kedvem tornázni...
szóval a lényeg, hogy úgy érzem önző a férjem és ezt meg is mondtam neki, megsértődött.
szombaton itthon voltam a 3 gyerekkel, ő elment edzeni, megbeszéltük, hogy én is szeretnék tornázni, siessen haza, erre még elment egy haverjával futni is, mire hazaért, már mindentől elment a kedvem szerinted?
Nem tartom onzonek a ferjedet.Ha jol ertem nem arrol van szo,hogy nem vigyaz a gyerekekre,csak nem pont akkor,amikor neked eszedbe jut.Ez ertheto,hiszen minden aron az o programjara akarsz raszervezni.
Ugy ertem te elvarnad tole,hogy felhagyjon az edzessel azert,hogy te tornazhass.Pedig az otthoni torna meg csak nincs is idoponthoz kotve.Ha olyan csoportos edzesre jarnal ami csak a ferjed edzesevel egyidoben vegezheto,akkor megertenem.
Igy viszont te vagy az onzo,nem a ferjed.
Szerintem ezt nem fogja megérteni az akinek a párja nem jár edzeni...Én megértelek, csak engem nem zavar a páromnak ez a programja, mert még nincs gyerekünk. De ha lenne igenis elvárnám, hogy üljünk le és beszéljük meg mindkettőnk edzéstervét, hogy jó legyen mindenkinek.
Mert azért igenis kellemetlen az, hogy egy pasi elmegy dolgozni reggel, aztán este 7-8-kor hazaesik akkor etesd meg, és ugráld körbe, holott te már letetted maga egy jó könyvvel, vagy tök mindegy. NA e mellé még egy gyerek is? A-aaaa. És akkor az én párom még nem is utazik se melóba se az edzőterembe, mert mind a kettő közel van!!!!
Egy családos embernek az a minimum, hogy pl heti 3-ra csökkenti az edzéseket, mert arra már tökéletes terveket lehet összeállítani, és mondjuk ebből egyet hétvégére tesz amíg anya pl ebédet főz. És akkor marad két nap, mikor hamar hazaér és anya tornázik, és egy mikor hamar hazajön és együtt a család.
Akinek fontosabb, hogy meló után minden nap eddzen, mint hogy a gyerekével legyen, azt inkább nem is kommentálom...
Szerintem Te vagy önző. Hétvégék kivételével a férjed ha jól sejtem dolgozik, nem tud máskor edzeni. És ne menjen, mert Nagyságának elmegy a kedve két órával későbbre?
Edz a picivel (mások babakocsival járnak futni!!) vagy erőltesd meg magadat. Viselkedj esetleg felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!