Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző a férjem a lent leírtak alapján?
elkezdtem fogyózni és tornázok itthon, ehhez az kell, hogy a férjem hazajöjjön és addig a legkisebb gyerekkel legyen, a többi gyerek oviban, iskolában.
viszont a férjem is mindennap eljár edzeni terembe, neki ez nagyon fontos, így később jön meg a melóból, addigra nem mindig van kedvem tornázni...
szóval a lényeg, hogy úgy érzem önző a férjem és ezt meg is mondtam neki, megsértődött.
szombaton itthon voltam a 3 gyerekkel, ő elment edzeni, megbeszéltük, hogy én is szeretnék tornázni, siessen haza, erre még elment egy haverjával futni is, mire hazaért, már mindentől elment a kedvem szerinted?
Szerintem ha neki jár, hogy elmenjen sportolni, amíg te a gyerekekkel vagy, akkor igenis jár neked is az a fél egy óra amíg külön tölthetsz nélkülük. És ez nem csak a sportolásról szól, tudom én, mert voltam én is ilyen helyzetbe, hanem egyszerűen arról, hogy van egy órád, amikor csak magaddal foglalkozhatsz, nem lógnak rajtad a gyerekek és egy kicsit felszabadulsz.
Szerintem ennyit megtehetne neked a férjed, hogy addig velük van, főleg ha direkt megkéred rá.
Lehet, hogy hülye vagyok de nem értem.
Egész nap otthon vagy egy gyerekkel, mert a többi iskolába és oviba van. Amellett az egy gyerek mellett nem tudsz egy órát tornázni amíg du. alszik vagy ilyesmi? Minek ehhez a férjed? Ne szombatra időzítsd a tornát amikor sokan vagytok. Hétköznap megtudod oldani Ha AKAROD.
Onzo vagy sem azt passzolom...
En szombat vasarnap reggelt ugy inditanam, hogy szevasz edes! Majd jovok... Es mennek tornazni futni uszni stb...
Arra a heti 2-3-4 orara meg keresnek egy bebiszittert! Hidd el hosszutavon nem fogja a bebiszittert fizetgetni!
Ha megkerdezi hogy miert megmondanam, hogy o erre keptelen, hogy a gyerekere figyeljen nehany orat igy sajnos kell fizessen valakit...
"mivel egy hangos zenés videóra tornászom, így ha alszik a kicsi csendben kell maradnom. ha ébren van, akkor vele játszom, nem tudnám végigcsinálni a gyakorlatokat, mivel akár fel is lökhetném. nehogy már nekem ne járjon fél óra....???"
Huh, esz az nincs.... Lehalkitani nem lehet a tvt???? Baxus.... Nem akarasnak nyoges a vege. Nem a ferjeddel vana gond, hanem veled. Csodalkozom hogy egyaltalan hazajar egy ilyen nohoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!