Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Önző a férjem a lent leírtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző a férjem a lent leírtak alapján?

Figyelt kérdés

elkezdtem fogyózni és tornázok itthon, ehhez az kell, hogy a férjem hazajöjjön és addig a legkisebb gyerekkel legyen, a többi gyerek oviban, iskolában.

viszont a férjem is mindennap eljár edzeni terembe, neki ez nagyon fontos, így később jön meg a melóból, addigra nem mindig van kedvem tornázni...

szóval a lényeg, hogy úgy érzem önző a férjem és ezt meg is mondtam neki, megsértődött.

szombaton itthon voltam a 3 gyerekkel, ő elment edzeni, megbeszéltük, hogy én is szeretnék tornázni, siessen haza, erre még elment egy haverjával futni is, mire hazaért, már mindentől elment a kedvem szerinted?

2014. jan. 21. 10:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha neki jár, hogy elmenjen sportolni, amíg te a gyerekekkel vagy, akkor igenis jár neked is az a fél egy óra amíg külön tölthetsz nélkülük. És ez nem csak a sportolásról szól, tudom én, mert voltam én is ilyen helyzetbe, hanem egyszerűen arról, hogy van egy órád, amikor csak magaddal foglalkozhatsz, nem lógnak rajtad a gyerekek és egy kicsit felszabadulsz.

Szerintem ennyit megtehetne neked a férjed, hogy addig velük van, főleg ha direkt megkéred rá.

2014. jan. 21. 11:30
 22/36 anonim ***** válasza:
9%
Nem önző, de te az vagy...sőt még akaratgyenge is. Én este 10kor is tudok edzeni ha akarok és ha csak akkor van időm. Eddz te is, ne kifogásokat keress!
2014. jan. 21. 11:32
 23/36 anonim ***** válasza:
82%
A férjed nem önző, csak másképpen látja a dolgokat, máshogyan gondolkozik. Szerinte ez normális, és nem látja a te szemszögedből a problémát. Persze, jár neki a lazítás munka után, de a nőnek is ugyanúgy jár, hogy tudjon csak magával foglalkozni 3 gyerek mellett 1 órácskát úgy, hogy ne azon kelljen gondolkoznia, vajon be tudja-e fejezni a tornát, vagy a kicsi éppen felkel a délutáni pihiből, vagy átmegy a szomszéd néni elmesélni mi történt vele stb. Nem nagy kérés azért az, hogy az apuka is legyen otthon és kösse le a gyereket 1 órára, míg anya a dolgát intézi. (Legyen az bármi.) Meg kell beszélned a férjeddel, hogy neki is jár szabadidő, de neked is, így találjátok meg azt az időpontot amikor ő elmegy edzeni, és úgy érjen haza, hogy neked is legyen időd mielőtt este lenne és vacsorát kelljen készíteni a 3 gyereknek. Egyensúlyt kellene kitalálnotok és kompromisszumot kötni. Pl. kedden siessen haza a kondiból, de csütörtökön mondjuk belefér ha utána még szaunázik vagy elmegy futni a szabadba is. Ilyesmikre gondolok. Beszéljétek meg, és találjátok meg a köztes megoldást, ami mindkettőtöknek jó.
2014. jan. 21. 11:38
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan fitness termek, ahova a gyerekeket is lehet vinni, és vigyáznak rájuk, amíg anyuka mozog.
2014. jan. 21. 12:03
 25/36 anonim ***** válasza:
20%
Szegény hapsi, képes volt egy ilyen hisztérikát elvenni. Kérdező, nem látod, hogy 3 oldalon keresztül összesen egy ember adott neked igazat? Szerintem gondolkozz el. Egész nap, bármikor tudnál tornázni, a gyerek sem tudom, hogy miért zavar. Ráadásul azt írod, hogy az egyik gyerek iskolás korú, nehogy már nem tud ennyi idősen vigyázni kicsit a kistestvérére. Érdekes módon én meg tudtam ennyi idősen oldani ezt.
2014. jan. 21. 12:05
 26/36 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy hülye vagyok de nem értem.

Egész nap otthon vagy egy gyerekkel, mert a többi iskolába és oviba van. Amellett az egy gyerek mellett nem tudsz egy órát tornázni amíg du. alszik vagy ilyesmi? Minek ehhez a férjed? Ne szombatra időzítsd a tornát amikor sokan vagytok. Hétköznap megtudod oldani Ha AKAROD.

2014. jan. 21. 12:07
 27/36 anonim ***** válasza:
77%

Onzo vagy sem azt passzolom...

En szombat vasarnap reggelt ugy inditanam, hogy szevasz edes! Majd jovok... Es mennek tornazni futni uszni stb...

Arra a heti 2-3-4 orara meg keresnek egy bebiszittert! Hidd el hosszutavon nem fogja a bebiszittert fizetgetni!

Ha megkerdezi hogy miert megmondanam, hogy o erre keptelen, hogy a gyerekere figyeljen nehany orat igy sajnos kell fizessen valakit...

2014. jan. 21. 12:17
 28/36 A kérdező kommentje:
mivel egy hangos zenés videóra tornászom, így ha alszik a kicsi csendben kell maradnom. ha ébren van, akkor vele játszom, nem tudnám végigcsinálni a gyakorlatokat, mivel akár fel is lökhetném. nehogy már nekem ne járjon fél óra....???
2014. jan. 21. 13:30
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

"mivel egy hangos zenés videóra tornászom, így ha alszik a kicsi csendben kell maradnom. ha ébren van, akkor vele játszom, nem tudnám végigcsinálni a gyakorlatokat, mivel akár fel is lökhetném. nehogy már nekem ne járjon fél óra....???"

Huh, esz az nincs.... Lehalkitani nem lehet a tvt???? Baxus.... Nem akarasnak nyoges a vege. Nem a ferjeddel vana gond, hanem veled. Csodalkozom hogy egyaltalan hazajar egy ilyen nohoz....

2014. jan. 21. 13:35
 30/36 anonim ***** válasza:
39%
Jó ég...remélem nem vagy több 18nál mert akkor még megértem az értelmi szintedet. Habár egyes 18 éves lányok is értelmesebbek ennél. Szép ki anyuka az ilyen aki fellöki a gyereket torna közbe. Mégis milyen torna ez amit csak tv előtt lehet megcsinálni. Kinectezel x-boxon vagy mi? :D
2014. jan. 21. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!