Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Önző a férjem a lent leírtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző a férjem a lent leírtak alapján?

Figyelt kérdés

elkezdtem fogyózni és tornázok itthon, ehhez az kell, hogy a férjem hazajöjjön és addig a legkisebb gyerekkel legyen, a többi gyerek oviban, iskolában.

viszont a férjem is mindennap eljár edzeni terembe, neki ez nagyon fontos, így később jön meg a melóból, addigra nem mindig van kedvem tornázni...

szóval a lényeg, hogy úgy érzem önző a férjem és ezt meg is mondtam neki, megsértődött.

szombaton itthon voltam a 3 gyerekkel, ő elment edzeni, megbeszéltük, hogy én is szeretnék tornázni, siessen haza, erre még elment egy haverjával futni is, mire hazaért, már mindentől elment a kedvem szerinted?

2014. jan. 21. 10:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
76%
Menj kora reggel, sokkal jobb olyankor, mint este:)
2014. jan. 21. 10:53
 2/36 A kérdező kommentje:
nem tudok, mert itthon vagyok a kicsivel és nincs kire hagyni...
2014. jan. 21. 10:54
 3/36 anonim ***** válasza:
39%
Elég rossz kifogás, hogy neked akkor már nincs kedved... nem kedv kérdése, hanem akarat...
2014. jan. 21. 10:55
 4/36 anonim ***** válasza:
29%
Ha otthon tornától, nem értem mi a gond a kicsi gyerekkel? Tor azon veled. De egy órára csak le tudsz foglalni egy gyereket,.... Amúgy te nem vagy önző, ha azt varod el, hogy o feladja a sportot a te kedvedért?
2014. jan. 21. 10:57
 5/36 A kérdező kommentje:
a kérdésre is tudtok válaszolni, vagy csak engem szapulni?
2014. jan. 21. 10:57
 6/36 anonim ***** válasza:
29%
Ok. Kérdésedre a valasz: Nem, nem önző, ellentétben veled.
2014. jan. 21. 10:58
 7/36 anonim ***** válasza:
74%

Ilyenkor a nok nem megoldast akarnak hallani, csupan arra vagynak, hogy elmondhassak valakinek mi tortent veluk.

(Hallgasd meg a rabszolgat es utana boldogabban tolja tovabb a koveket.)

Mi is a kerdes?

"Önző a férjem a lent leírtak alapján?"

Nem gondolom.

2014. jan. 21. 10:59
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a férjeddel közösen üljetek le, és beszéljétek meg a dolgot, hogy mindkettőtöknek jusson idő edzeni. :) sok sikert!
2014. jan. 21. 11:01
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megmondani, mert nem tudom mennyi időt volt távol, mikor jött, hogy neked pontosan mennyi várakozás után ment el a kedved.

Kisgyerekkel is lehet tornázni, pl. addig beteszed a rácsos ágyba és szépen elfoglalja magát melletted, amíg tornázol. Vagy biztosan alszik délután, addig is lehet tornázni.

2014. jan. 21. 11:02
 10/36 anonim ***** válasza:
75%
Most is otthon vagy, gépezni tudsz,abban nem zavar a kicsi? Most is elkezdheted a tornát, nem lesz az alatt semmi gondod a gyerekkel. Nem tudom mennyi idős, de lehet még ő is kedvet kap,hogy melletted ugráljon kicsit. Ne a férjedre fogd a lustaságod. Nem,nem önző a férjed, mert nem most kezdte el a sportot, gondolom évek óta ez a rutinja. Ha te azt várod el,hogy ezt ő feladja,akkor kettőtök közül te vagy az akinek problémái vannak az önzéssel. Ne keresd a kifogást, ha tornázni akarsz,bármikor tudsz! Csak akarni kell
2014. jan. 21. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!