Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Önző a férjem a lent leírtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző a férjem a lent leírtak alapján?

Figyelt kérdés

elkezdtem fogyózni és tornázok itthon, ehhez az kell, hogy a férjem hazajöjjön és addig a legkisebb gyerekkel legyen, a többi gyerek oviban, iskolában.

viszont a férjem is mindennap eljár edzeni terembe, neki ez nagyon fontos, így később jön meg a melóból, addigra nem mindig van kedvem tornázni...

szóval a lényeg, hogy úgy érzem önző a férjem és ezt meg is mondtam neki, megsértődött.

szombaton itthon voltam a 3 gyerekkel, ő elment edzeni, megbeszéltük, hogy én is szeretnék tornázni, siessen haza, erre még elment egy haverjával futni is, mire hazaért, már mindentől elment a kedvem szerinted?

2014. jan. 21. 10:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
38%
Nem önző, neked rossz a felfogásod.
2014. jan. 21. 11:04
 12/36 anonim ***** válasza:
55%
Jó, akkor mondom máshogy. Nem, nem önző, csak férfi, aki egyszerűen gondolkozik, és nem érti, hogy neked miért fáj az, ha 1-2 órával később tudnál csak edzeni, meghagyva így az ő napirendjét, amihez már hozzászokott. És igaza van. Te akarsz változtatni, neked kell alkalmazkodni. Egész nap otthon vagy, olyan mindegy mikor tornázol! Ő meg dolgozik, utána levezeti a stresszt a mozgással, nem hiányzik, hogy még sietnie is kelljen. Becsüld meg, sok nő mit nem adna egy olyan pasiért, aki nem a kocsmában ül munka után, hanem csak edzeni jár.
2014. jan. 21. 11:09
 13/36 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem igenis önző.

Neki jár melü után minden nap a konditerem (sose értem,az ilyen férfi nem vágyik haza a feleségéhez,gyerekeihez?),neked meg otthon nem jár 1 óra,amikor azt csinálsz amit akarsz gyerekmentesen?

Én ezt nem tolerálnám,bár nem is szültem volna 3 gyereket,azért ennek vannak előjelei.

2014. jan. 21. 11:16
 14/36 anonim ***** válasza:
50%
mindketten önzőek vagytok. képtelenek vagytok megbeszélni a gyerekfelügyeletet, hogy mindenki elmehessen edzeni amikor szeretne. csak azzal foglalkoztok, hogy magatoknak jó legyen.
2014. jan. 21. 11:17
 15/36 A kérdező kommentje:
köszi 13-mas! te nő vagy ugye?
2014. jan. 21. 11:21
 16/36 anonim ***** válasza:
9%
De jár neki egy órácska, csak nem akkor amikor a nagysasszony akarja... szóval a 13-mas nem olvasta el figyelmesen.
2014. jan. 21. 11:23
 17/36 anonim ***** válasza:
24%
Mekkora egy szemét a férjed. Sokkal jobb lenne ha részegen hazamenne és jól elverne, jól gondolom?
2014. jan. 21. 11:26
 18/36 anonim ***** válasza:
12%
Nem önző, ennyiből, te viszont hisztis vagy, aki ráadásul másra fogja, hogy nem tornázik.
2014. jan. 21. 11:27
 19/36 anonim ***** válasza:
15%
Huh kerdezo, en no vagyok, de nagyon nem értek veled egyet. A ferjed dolgozik, munka utan evidens, hogy lazítani szeretn. Te nem dolgozol. Ott az egész nap, simán lehet tornázni, meg a gyerek ellátása közben is. Persze ehhez akarat kellene meg egy pici gondolkodás.....
2014. jan. 21. 11:29
 20/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem hinném,h önző,m nem az van,h nem akar rá vigyázni,hanem csak annyi,h kicsit később,mint ahogy azt te éppen elképzelted. Amúgy meg,ha akaratod lenne,akkor nem számitana 1-2 óra ide vagy oda. Én mikor fogyóztam akkor akár este 1Okor is neki álltam tornázni,ha éppen előbb nem jött össze.
2014. jan. 21. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!