Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sok a 22 év korkülömbség egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 22 év korkülömbség egy házasságban?

Figyelt kérdés
45 éves a férfi és 23 a nő
2014. jan. 21. 10:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Sok. Talan most nem tunik annak, de kesobb mar nagyon kijonnek a kulonbsegek. Persze vannak kivetelek is.
2014. jan. 21. 10:58
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Én 22 éves vagyok. Nem tudom elképzelni, hogy egy 40-en fölüli férfihoz vonzódjak.
2014. jan. 21. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Hát persze most minden tökéletes mert nem látsz a szerelmtől.De aztán az elmúlik és észre veszed vén trotty hozzád.
2014. jan. 21. 11:22
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Abba gondolj bele, hogy mire te gyereket akarsz addigra ő hány éves lesz. Mire elkezd a gyerek növögetni, neki mennyi türelme lesz hozzá...
2014. jan. 21. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Soknak tartom, de ha te vele akarsz lenni, akkor tedd azt. Viszont ne lepődj meg, ha 55-60éves kora körül elkezd zsémbeskedni.
2014. jan. 21. 11:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is 23 vagyok. Nekem már a 10 év is sok.

Egy kis elmélet:

-a 45 éves palidat el fogod vinni bulizni/szórakozni? Fiatalok (20-30 évesek) közé? Jól fogja magát érezni?

- Te elmész vele "bulizni/szórakozni", a 45-50 éves korú társasággal?

-5 év múlva ha minden rendben van, gyereket vállaltok. Ő 50, te 28.

-Mire a gyerek leérettségizik, Ő 68, Te 46. Ő már jobb esetben nyugdíjas, míg Te javában fiatal vagy hozzá képest és dolgozol minden nap?

-A gyerek is felnő, gyerekei lesznek. Akkorra Te pont nagymama korban elszel, ő pedig nem is biztos hogy megéri azt az időt.

A nagy korkülönbségnél sokszor ezek a problémák, de legfőképpen a gyerekvállalás. Van ebben a témában itt elég sok ilyen kérdés, hogy a férfi már nem akar gyereket, a nő viszont igen. De szeretik egymást, most mit csináljanak.

Ebbe te is gondolj bele.

23 évesen már nem hiszem hogy csak arra alapozol, hogy most minden tök jó, később meg lesz ami lesz. Gondolj bele a jövőbe is. Milyen jövőt akarsz Te, és milyet akar ő??

2014. jan. 21. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Van egy barátnőm,34 éves a férje 58(nem pénzes),12 éve vannak együtt,5 éves gyerekkel.Épp a minap panaszkodott,hogy már nem tünik olyan jó ötletnek mit 10 évvel ezelőt...Bár a problémák amiket felvázolt szerintem nemigazán a korkülönbségből fakadnak(a férj tojik a gyerekre,nem segít semmit otthon,pedig a csaj is dolgozik,stb,stb rengeteg ilyet lehet itt is olvasni amikor 30-as férjek csinálják ugyanezt)

És rengeteg egykorú pár is elvállik,nemhogy 13 év utánn,sokkal hamarabb.

A" nem áll fel" problémára meg ma már ott a kék tabletta...:)Az meg úgy is csak olyan 60 körrül lesz gond(szóval kb 20 év múlva),és nem hiszem(bár biztos vannak kivételek),hogy egy 40-es nő 20 év házasság utánn naponta szexelni akarna...

2014. jan. 21. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!