Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házasságban az egyik fél többet keres, akkor neki nem kell kivennie a részét a közös feladatokból?
Bővebben? Mire gondolsz? A nő jövedelme 180, a férfié 500 felett. Munkaidő ugyanannyi.
A férfi szerint neki nincs dolga otthon, a nő csináljon egyedül mindent mert ő (a férfi) keres többet.
Pár hónapja emelték a fizetését, azóta ilyen.
Prostit minek ajánljak? Nem pénzért fekszek le vele, hanem mert szeretem és kívánom és nekem is jól esik.
Szerintem azzal, hogy a nő is dolgozik és nem otthon van, háztartást vezet és gyereket nevel, hanem ő is hozzátesz a család anyagi javaihoz, így ugyanúgy kiveheti éppen a házimunkából a részét a férfi is. Még akkor is, ha ő keres többet.
Arról nem is beszélve, hogy ne csodálkozzon, ha a gyereknevelésből sem akarja kivenni a részét, hogy a gyerek, mikor majd egyszer tudatára ébred, akkor meglesz a véleménye az apjáról, miszerint az apjának nem kellett vele törődnie, hisz jól keres.
Szerintem ki kellene...
Amúgy te minek csinálod meg?
Ha nagyon éhes majd rendel kaját, kimossa a cuccait. Ha meg megjegyzi mi ez a kialakult helyzet, akkor én közölném vele, hogy túl nagy lett a pofája és az egója amióta felemelték a fizetését, de attól még a farka nem lett nagyobb és a házimunkát ugyanúgy el kell végezni és a gyereket is felnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!