Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házasságban az egyik fél többet keres, akkor neki nem kell kivennie a részét a közös feladatokból?
Ez szerintem is független a fizetéstől, ez inkább beállítottság kérdése.
A párom nekem szokott segíteni, mert ő is belátta, hogy így több idő marad kettőnkre.
Szerintem lehet szamszerusiteni a gyereknevelest is es a hazimunkat is.
Hetkozben mondjuk napi 2-3 ora.
Hetvegenkent osszesen 10-12 ora.
Ez heti:
23-25 ora. Szorozd meg mondjuk 2 Ft-tal.
Az kb 200 e Ft / ho. Ugyhogy szerintem te is beleteszel 400-500 e Ft-ot a csaladodba. Es hat persze az lenne a jo, ha o is segitene magatol. De legalabbis nem hanytorgatna fel.
Ha ugyanannyi a munkaidejük, akkor igen is ugyanannyit dolgozzanak otthon is.
Lényegtelen ki keres többet. Max a nő ha pl szeret vásárolni, akkor ne azt a pénzt költse, amit a férfi keres, hanem a saját keretéből vegyen ruhát pl.
Nálunk úgy van, hogy én 8 órát vagyok munkában, a férjem 12t. Ideje se lenne arra hogy ugyanannyit dolgozzon itthon mint én. De még így is csinálja azokat a dolgokat amik az ő feladatai.
27/N
"Hetkozben mondjuk napi 2-3 ora.
Hetvegenkent osszesen 10-12 ora.
Ez heti:
23-25 ora. Szorozd meg mondjuk 2 Ft-tal. "
Rohadt jó lenne óvónőként ennyit keresnék, nem hogy a saját gyerekemmel való törödésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!